Rate this post
 • Als je haar maar goed zit, is een (haar)zorg minder
  Rate this post

  Kankerpatiënten krijgen in veel gevallen te maken met haaruitval als gevolg van een chemokuur. Een chemokuur is alleen lang niet de enige oorzaak van (plaatselijke) kaalheid. Je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met een vorm van alopecia. Wat de oorzaak ook is, haarverlies is altijd erg ingrijpend. Niet alleen door het gevoel dat het geeft, maar ook om over te praten met anderen. Terwijl een vijfde van de mensen te maken krijgt met haaruitval, is het toch nog een beetje taboe.

  Niemand die het ziet
  Chicco Hair & Beauty zet zich in om het taboe te doorbreken. Een haarwerk kan het haaruitval natuurlijk niet verhelpen, maar je wel een heel ander gevoel geven tijdens de behandeling. Veel vrouwen ervaren het als een opluchting. Je hoeft je niet meer ziek te voelen. Het haarwerk ziet er immers natuurlijk uit, waardoor niemand doorheeft dat je er een draagt. ‘Als patiënt maak je al genoeg mee,’ zegt eigenaar Veronique van Bezooijen. ‘Naar de kapper gaan en met uiterlijk bezig zijn, is voor hen niet leuk meer. Wij willen dat gevoel weghalen en het wel weer leuk maken. Er zijn veel professionele oplossingen om toch met een hoofd vol haar de deur uit te kunnen.’

  ‘Iedereen heeft recht op een haarwerk van uit de basisverzekering’, zegt Veronique. ‘Wij hebben haarwerken van echt haar, synthetisch of een mix van beide haar soorten. Zo is er voor elk budget en elk persoon een geschikt haarwerk op maat te maken. Het gaat om het gevoel wat je er van krijgt als je een haarwerk op zet, dit moet een verlengstuk zijn van je persoonlijkheid. In een aparte ruimte bespreken we jouw wensen waarna we minstens zes haarwerken bestellen om te passen. Dit alles in een veilige en ook gezellige omgeving waar we je op allerlei manieren kunnen helpen je weer mooi te voelen. Dat verdient immers iedereen!’ Chicco Hair & Beauty is zes dagen per week geopend met maar liefst vijf koopavonden. Kijk voor de actuele openingstijden op de website. Je kunt daar ook 24/7 een afspraak boeken!

  Alles onder één dak
  Veronique: ‘Chicco Hair & Beauty is niet alleen een haarwerksalon, het is ook een kapsalon en beautysalon met een uniek concept. Je kunt hier terecht voor een totaalpakket aan haar- en huidverzorging, manicure, pedicure en visagie allemaal onder één dak. Geen gesjouw van salon naar salon. Bij ons kun je bijvoorbeeld zowel je haar laten kleuren als je nagels laten verzorgen met gellak, terwijl je gewoon kunt blijven zitten en ontspannen.’

  Een pedicure
  Je loopt de hele dag van hot naar her om alles gedaan te krijgen. Geef je voeten even de aandacht die ze verdienen met een pedicure. Bij Chicco Hair & Beauty kun je de behandeling zo luxe maken als waar je zelf zin in hebt. Wat zeg je ervan om onder het genot van een kopje koffie of zelfs een wijntje een voetmassage met masker en scrub te nemen?

  Het bruidsarrangement
  Het mooiste bruidskapsel laat je stralen waardoor hoofden draaien en monden openvallen. Je wilt je op je mooist kunnen voelen tijdens de mooiste dag van je leven. Overigens gaat de verzorging bij Chicco verder dan alleen een prachtig bruidskapsel: er zijn een aantal arrangementen. Je wordt van top tot teen in de watten gelegd met een prachtig kapsel, manicure, gezichtsbehandeling, zonnebankkuur, make-up inclusief lipgloss of lipstick om het op de dag zelf bij te kunnen werken. Met natuurlijk eerst een proef! Ook komen wij op locatie of kun je een touch-up bijboeken op de dag zelf.

  Kleine en grote huidbehandelingen
  Je kunt bij iedere behandeling een kleine schoonheidsbehandeling bijboeken. Het kan bijvoorbeeld fijn zijn om naast je haar te laten bijpunten ook direct haartjes in je gezicht, rug, oksels of bikinilijn te laten epileren of harsen. Je kunt ook je gezichtshuid laten verzorgen. Snel even een reiniging met scrub en een masker, of juist lekker genieten tijdens een uitgebreide ontspanningsbehandeling: alles is mogelijk. Van huidverbetering tot een ontspanningsbehandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply