Rate this post
 • Laat je ongewenste tatoeage weghalen
  Rate this post

  Jr ziet tegenwoordig veel mensen met tatoeages. Meestal hebben ze daar bewust voor gekozen en zijn ze er blij mee. Maar soms heeft iemand er spijt van. Er zijn meerdere redenen waarom iemand spijt kan hebben van het laten zetten van een specifieke tatoeage. Je hebt er ooit één laten zetten omdat je erg verliefd was en de naam van je partner als lichaamsversiering wilde hebben, maar nu is de relatie voorbij. Of je bent aan het solliciteren en denkt dat je minder kans maakt op een baan als je gesprekspartners je tatoeage zien.

  Dat zijn redenen waarom je kunt besluiten om een tatoeage te laten verwijderen. Vroeger werd de huid dan geschuurd, maar dat heeft niet het gewenste effect. De inkt wordt namelijk in de huid ingekapseld. Gelukkig is er tegenwoordig een betere oplossing, namelijk de StarWalker laser van Fotona, waar Fine Laser Clinic mee werkt. Met de laser wordt de inkt vernietigd, die je lichaam zelf afvoert. De Fotona-laser werkt met 4 verschillende golflengets. Hierdoor kunnen alle kleuren tattoos veilig en effectief verwijderd worden. De laser maakt gebruik van een nanoseconde en een picoseconde: het beste van twee werelden in één laserpuls.
  Afhankelijk van de grootte, de kleur(en), de diepte en de gevoeligheid van de huid zijn er meer of minder behandelingen nodig. De behandeling kan nagenoeg pijnloos gegeven worden door het gebruik van een Zimmer-cooler.
  De StarWalker laser was eerder ‘Best New Technology Winner’ in THE European Aesthetic Guide’s first annual THE Aesthetic Industry Awards.

  ‘Blij dat ik ‘m eindelijk kwijt ben’
  Ik had nooit gedacht dat we ooit uit elkaar zouden gaan, maar dat is na 9 jaar toch gebeurd. Het was in het begin heel erg wennen, maar inmiddels heb ik de draad van m’n leven weer opgepakt. Wel was het vervelend dat ik nog steeds een tatoeage met de naam van mijn ex had. En dat ook nog eens op mijn onderarm. Ja, waarom heb ik dat ooit gedaan? Je denkt dat je relatie voor altijd is, en dat zo’n tatoeage dat onderstreept.

  Die tatoeage bestond niet alleen uit haar naam, Karlijn, maar er stond ook een hartje bij en de datum waarop we verkering kregen. Ik had ‘m niet gelijk laten zetten, maar na 2 jaar. Dat is 8 jaar geleden nu. Was dat dom van mij? Dat weet ik niet, maar ik wilde er wel snel vanaf.

  Van een vriendin van mij hoorde ik van Fine Laser Clinic, en dat ze daar met een laser werken die tattoo’s kan weghalen. Ze had daar zelf ook een tatoeage laten verwijderen, van zo’n ‘aarsgewei’, dat jaren geleden heel populair was. Ik heb het resultaat niet zelf gezien, maar ze zei dat haar tatoeage helemaal weg was en dat ze daar heel blij mee was.

  Dus ik heb op internet gezocht naar meer informatie over Fine Laser Clinic en over de laser die ze daar gebruiken. Een paar weken later heb ik een afspraak gemaakt. Na de intake kon de eerste behandeling beginnen. Ik had verwacht dat het erg pijn zou doen, maar dat viel echt enorm mee. Natuurlijk voel je er wel wat van, maar het was prima te doen. Er waren een paar behandelingen nodig, en ik ben nu blij dat ik mijn tatoeage eindelijk kwijt ben.

  Derk (35) uit Soest

  Laserontharing: nú beginnen
  Fine Laser Clinic is er ook voor definitief ontharen door middel van de Gentle Max Pro laser.

  Veel vrouwen hebben last van ingegroeide haartjes en rode bultjes na het scheren. Wanneer je je laat behandelen met de Gentle Max Pro, is dit verleden tijd en heb je altijd een zijdezachte huid. Twee weken na je eerste behandeling zie je al gelijk resultaat.

  Wil je zelf ervaren of laserontharen met de Gentle Max Pro laser iets voor jou is, test het dan gratis op je eigen huid. GRATIS proefbehandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply