Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Dankzij mijn tattoo durfde ik weer naar de sauna!
  4/4 - (1 stemmen)

  Veel vrouwen wereldwijd worden ooit in hun leven gediag­nostiseerd met borstkanker. Gelukkig genezen velen van hen, maar vaak niet zonder één of beide borsten te moeten verliezen… en daarmee hun zelfvertrouwen. In sommige gevallen kan een mooie tattoo helpen dit zelfvertrouwen te herwinnen.

  Ik had een lange periode waarin ik mijn zelfvertrouwen kwijt was en mezelf verstopte. Ik ging niet meer naar de sauna, wat mijn favoriete uitje is, en bekeek mezelf niet neer in de spiegel. Mijn leven veranderde compleet toen mijn chirurg mij vertelde over Studio44Tattoos. Zelfs na een complete reconstructie zouden mijn borsten mijn borsten niet meer zijn door al het littekenweefsel. Dus waarom niet gewoon een kunstwerk laten maken op mijn borsten, zodat het littekenweefsel nauwelijks meer te zien is? Ik heb mijn leven terug en ga weer naar de sauna met herwonnen zelfvertrouwen! Vandaag de dag kijk ik weer graag in de spiegel en ga ik weer met plezier naar de sportschool om in vorm te komen en te blijven. Ik hoop dat alle vrouwen in een dergelijke situatie een weg vinden om zich weer mooi te voelen en trots te zijn op wie ze zijn!

  Liefs Debora

  Erwin & Stella:
  ‘Uit passie en liefde voor elke vorm van kunst besloten wij in 2010 om Studio44Tattoos te openen. Als illustrator / tekenaar teken en schilder ik sinds 1988 de meest uiteenlopende onderdelen en stijlen.

  Van bekende cartoons tot boekillustraties, ­realistische schilderijen en artist impressions in verschillende technieken, zoals aquarel, marker, potlood, olieverf en airbrush. Voor onder andere Ouwehands Dierenpark in Rhenen ben ik verantwoordelijk voor veel van het creatieve teken- en schilderwerk, maar mijn bekendste werk is wellicht Rick de Kikker van attractiepark Duinrell.
  Begin 2016 hebben wij dankzij onze groeiende en mooie klantenkring een nieuwe studio mogen openen, waar wij uiteraard superenthousiast over zijn. Vandaag de dag zijn we met een superleuk team meer dan fulltime zoet zijn met tatoeages in allerlei vormen en stijlen. De studio is modern en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply