Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Annemarie en Marlene
  Rate this post

  Annemarie: ‘Op Facebook kwam een berichtje voorbij. Je mocht jezelf of iemand opgeven voor een metamorfose. Zonder enige twijfel heb ik mijn zusje opgegeven. De verrassing was daarom extra groot, dat ook ik mee mocht doen! Het werd een zussenreportage! Samen deden we meerdere vreugdedansjes. De voorpret was groot. Maar wat een heerlijkheid is het om jezelf helemaal te laten vertroetelen. Ik merk dat ik dat eigenlijk te weinig doe. Het ‘alles voor de kinderen’ is er bij mij aardig ingeslopen. Zo’n dag is dan ook echt een feestje!
  Mijn dochter (7 jaar) maakte zich wel ernstig zorgen: ‘Als je wenkbrauwen maar niet paars geverfd worden mam.’ Gelukkig kreeg ik bij thuiskomst een goedkeurende blik.
  Tijdens de metamorfose heb ik mij volledig overgegeven, ook al sloop de onzekerheid er zo nu en dan in. Je komt toch in een blad te staan dat in heel Alphen over de toonbank gaat. Maar dit team is zo vakkundig, daar moet je wel vertrouwen in hebben!’

  Marlene: ‘Ik zag via Facebook dat Annemarie mij opgegeven had. Hoe leuk! Enthousiast reageerde ik dat ik wel toe was aan een nieuwe look, en al vrij snel kwam het bericht dat we met zijn tweeën onder handen genomen zouden worden. Dubbel feest: verwend worden en een fotoshoot samen!
  Er werd goed gekeken naar onze stijl en al snel werd er een verbeterde versie van ons beiden neergezet. Allereerst waren we aan de beurt om onze wimpers en wenkbrauwen te verven (en te shapen). Briljant, wat een verschil!
  Qua haar was ik iets kieskeuriger dan Anne. Er mocht niet te veel van de lengte af. Erg mooi wat ze ermee gedaan hebben: een super model en subtiele kleurnuances. Het haar van Anne vind ik trouwens ook waanzinnig: een stoere, pittige look! Ik was ook heel benieuwd welke keuze er gemaakt zou worden rond kleding en make-up. Zelf hou ik mijn make-up eigenlijk altijd wat naturel en simpel, omdat het lef mij ontbreekt om een meer uitgesproken kleur aan te brengen. Dit was een uitgelezen kans om het eens totaal anders te doen. Verder ben ik enorm blij met de kledingkeuze: mooie zachte tinten, stijlvol en net even anders dan ik zelf zou uitzoeken.
  Al met al waren we allebei uit onze comfortzone, maar wat supergaaf is het resultaat ­geworden! Heerlijk, laat het voorjaar maar komen! Waanzinnig bedankt, team!’

  Haar
  Bij Marianne is het haar gekleurd in een diepe chocoladebruine tint met wat ­mokkatinten voor een speels effect. De coupe is geknipt op de valling van het haar en is gestyled, zodat er een vrouwelijke, stoere look ontstaat!

  Bij Marlene is het haar gekleurd met de techniek BabyLights. Dit zijn zachte, blonde accenten rondom het gezicht voor een natuurlijk resultaat. De coupe is op de valling geknipt met zachte lijnen. Het haar is gestyled met een zachte beweging in het haar en losjes weggestoken, met wat kleine dunne vlechtjes voor een zomers effect.

  Visagie
  Voor de make-up van Marianne en Marlene heb ik producten gebruikt van Youngblood mineral cosmetics, met prachtige, natuurlijke pigmenten die goed blijven zitten. Hiermee kregen de twee een gezonde, ­stralende en natuurlijke look. Het voordeel van deze make-up is dat die ook geschikt is voor de meest gevoelige / allergische huid.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply