Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De shift van de 3e naar de 5e dimensie

  Oude volkeren, beschavingen en profeten hadden het al voorspeld: de tijd waarin de shift naar de vijfde dimensie zou plaatsvinden, is nu. Het bewustzijn en de frequentie in de wereld gaan nu snel omhoog. Steeds meer mensen herinneren zich wie wij werkelijk zijn en waar wij toe in staat zijn.

  De shift gaat in eerste instantie met heel wat chaos gepaard. Eeuwenoude systemen gebaseerd op macht, controle en op onderdrukking van emoties en seksualiteit, worden nu aan de kaak gesteld. Uiteraard zijn er dan ook tegenkrachten die deze oude systemen in stand willen houden.

  Niet wakker
  De situatie rond COVID-19 brengt onze onderdrukte emoties goed zichtbaar aan de oppervlakte. Dit is natuurlijk voor veel mensen lastig om mee om te gaan. Onze overlevingsmechanismen vieren momenteel hoogtij. Angstige mensen begrijpen niet waarom sommigen zich niet aan de regels houden en anderen betichten deze mensen van het niet wakker zijn.

  Verbinding en respect
  Sandra Valk, eigenaar van Sensibel Academie voor Healing & Bewustzijn, heeft met haar collega’s de afgelopen jaren vele inzichten verkregen over het leven in 5D en over het bewerkstelligen van een samenleving waarin verbinding, respect voor elkaar en de natuur en ieders unieke kwaliteiten centraal staat. Zij hebben daarbij ontdekt dat het essentieel is om ons juist niet te verzetten tegen de wereld van dualiteit, omdat mensen daarmee het oude systeem in stand houden.

  Je steentje bijdragen
  Om veranderingen te kunnen bewerkstelligen, zul je dan ook de verantwoordelijkheid moeten nemen voor jouw eigen bewustzijn en energie, en hiermee aan de slag moeten gaan. Alleen vanuit vrede en balans kun je een wereld van vrede en balans creëren. Emoties als liefde, mededogen, dankbaarheid, vrijheid en vreugde vertegenwoordigen de hoogste frequenties. Als jij ook je steentje wilt bijdragen in deze overgangstijd, zul je naar manieren moeten zoeken om je frequentie en bewustzijn omhoog te brengen en te houden.

  Activiteiten, opleidingen en trainingen bij Sensibel
  Om te leren hoe je jouw bewustzijn en frequentie kunt verhogen en bij jezelf kunt blijven in tijden van chaos, zijn er bij Sensibel Academie diverse activiteiten, zoals:
  – 2-daagse training ‘Verhoog je frequentie! Van 3D naar 5D’
  – trainingen als ‘Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling’, ‘Verhoog je Bewustzijn’ in 5 stappen en ‘Baas over jouw eigen energie’
  – Meditatie & Creatie-bijeenkomsten
  – spirituele bijeenkomsten voor kinderen tot en met 11 jaar en jongeren tot en met 20 jaar
  – individuele begeleiding bij (zelf)healing en bewustzijnsontwikkeling
  – healingtrainingen en trainingen in reading en mediumschap

  Open dag
  Lijken een (of meerdere!) activiteiten iets voor jou? Je kunt kennismaken met de opleidingen en trainingen op de open dag op zondag 6 december 2020. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plekken aanwezig!

  Over Sensibel
  Wil jij bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit? Of kamp je met emotionele problemen of fysieke klachten of aandoeningen, en wil je hier graag hulp bij? Bij Sensibel Academie kun je terecht voor opleidingen, trainingen, individuele begeleiding en overige activiteiten op het gebied van bewustwording, meditatie, spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei, healing, zelfheling, energetische therapie, reading en mediumschap.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply