Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé winkel voor ­aanstaande mama’s
  Rate this post

  Ben je zwanger? Dan ga je naar Mama in Spé! De winkel is niet alleen de enige in de regio die positie­kleding verkoopt, je kunt er ook terecht voor baby­kleding, kinderkleding en leuke kraamcadeautjes.

  Eigenaresse Vivian Veldhuizen heeft de winkel in juni overgenomen. Zelf is ze een trotse moeder van een dochter van 2 jaar oud en weet dus als geen ander wat er op je afkomt tijdens je zwangerschap. Je kunt dan ook bij haar terecht voor goed advies over positiekleding.

  Aanbod
  De collectie van Mama in Spé bestaat onder meer uit leuke jurkjes, hippe jeans, goede basics en lingerie. Ook voor bad- en nachtmode kun je er terecht. Mama in Spé onderscheidt zich ten opzichte van andere winkels: door de uitgebreide collectie zul je er items vinden die niet iedere mama in spé draagt. Voorbeelden van merken in de winkel zijn Noppies, Love2Wait, Mamalicious en vanaf volgend jaar ook Queen Mum.

  Verzorgingsartikelen
  Mama in Spé heeft ook verzorgingsartikelen voor baby’s, met de complete lijn van Snoozebaby: kleding, omslag­doeken, dekentjes, slaapzakken enzovoort. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

  Er is ook een webshop, waar je allerlei artikelen kunt bestellen. Kom gauw langs in de winkel en bekijk de site!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply