Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Die op hol geslagen gedachten en gevoelens komen eindelijk tot rust
  Rate this post

  Als je wordt getroffen door een ernstige ziekte, of op een andere manier in je gezondheid wordt beperkt, zet dit jouw wereld helemaal op zijn kop. Emoties vliegen alle kanten op, je gedachten maken overuren en er komen allerlei vragen en gevoelens naar boven.

  Hoe fijn zou het zijn om dan vanuit goed contact met jezelf jouw hinder te doorleven en vanuit liefde te kijken naar wat er is, zodat je jezelf kunt ontspannen, je innerlijke belevingswereld de rust en ruimte krijgt en jij vanuit alle moed en kracht weer verder kunt. ‘Met Reiki kun je dat heel goed bereiken’, vertelt Kristel Tatje.
  Reiki wordt omschreven als ‘universele levensenergie’ en is de energie die door alle levende wezens stroomt en in het hele universum in overvloed aanwezig is.

  ‘Een mens is meer dan alleen een lichaam. Bij Reiki werk ik met de zeven hoofdchakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam en vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. De bewegende energie die door ons lichaam en in onze chakra’s stroomt, heeft invloed op onze organen, onze hormoonhuishouding en ons algehele welzijn. Reiki stimuleert ons zelfhelend vermogen, geeft rust en ontspanning, helpt jou door je emoties en onprettige gevoelens heen, brengt je in contact met de diepere lagen van jezelf en heeft een positief effect op je zelf­vertrouwen. Reiki laat je energie vrij stromen en brengt je in balans, zodat je de kracht en moed ervaart om verder te gaan’, aldus Kristel.

  Kies voor innerlijke rust, zodat je hoofd weer helder wordt en jij jezelf kunt ontspannen. Reiki is ondersteunend in jouw proces en is géén vervanging van een arts of andere behandelaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply