Rate this post
 • Direct voller haar met een haarwerk
  Rate this post

  Veel vrouwen hebben te maken met dun haar en kijken jaloers naar andere vrouwen die wél een mooie, volle bos haar hebben. Nou is het gras aan de overkant altijd groener, maar als je door dun haar niet lekker in je vel zit en een onzeker gevoel hebt op feestjes of gewoon al met boodschappen doen, wat dan?

  Dat kan toch niet de bedoeling zijn, want er is nu best een simpele oplossing om dun haar of een dunne plek boven op het hoofd te maskeren en direct voller haar te hebben: een haarwerk.
  ‘Natuurlijk is dit niet voor iedereen de beste oplossing’, vertelt haarwerkspecialiste Fiona. ‘Maar het kan zeker een oplossing zijn voor vrouwen die gedurende een bepaalde periode minder haar hebben door haaruitval die tijdelijk wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld medicijngebruik, zwangerschapshormonen, een maagverkleining of andere oorzaken. Bij de haarziekte alopecia kan het een tussenoplossing zijn. Het gaan dragen van een haarwerk is natuurlijk best een hele stap; vooral als er nog aardig wat eigen haar is.’

  T-parting
  Fiona: ”T-parting’ is een haarstukje dat gemaakt is van 100% echt haar. Het wordt boven op het hoofd bevestigd. Dat kan met klemmetjes (zodat je het op en af kunt zetten) of met een speciale tape, waardoor het 4 tot 6 weken kan blijven zitten. Je kunt er dan mee zwemmen, sporten, fietsen en het net als je eigen haar in model brengen met behulp van een stijltang of föhn, zonder dat je bang hoeft te zijn om het te verliezen. Het nadeel is dat je gezellig iedere 6 weken bij mij in de stoel zit onder het genot van een kopje koffie of thee om het stukje opnieuw te laten plaatsen, want je haar groeit natuurlijk gewoon door zonder dat het beschadigd raakt of de groei belemmerd wordt.’

  Het haarstukje is er in verschillende maten, lengtes en diverse kleuren, en ook kan het gekleurd worden in jouw eigen haarkleur. Je kunt natuurlijk ook altijd een wat opvallendere kleur nemen, want als je dan toch zo’n mooie coupe hebt, mag je gezien worden ook!

  De Haarwerksalon is een erkend haarwerkspecialist, en met een verwijzing van je specialist of huisarts kun je dus ook in aanmerking komen voor een vergoeding van deze haaroplossing.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply