Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Tattoo Story: ‘Hij is heel mooi geworden’
    Rate this post

    Berend uit Zwolle: ‘We wilden allebei een tatoeage van Leo. Ik ken Leo al heel lang, voel me in zijn studio echt op m’n gemak en heb dan ook al meerdere tatoeages die door Leo gezet zijn: een portret van mijn zoontje, wat teksten, een Mariabeeld met kruis… Leo voelt echt als familie. Monica en ik hadden al vrij snel bepaald dat we een kroon wilden, en die is in anderhalf uur gezet. En hij is heel mooi geworden! Tatoeages in zwart-wit vind ik het mooiste. Ik heb echt niks met kleur. Smaken verschillen…’

    Monica uit Zwolle: ‘Berend en ik houden allebei van tatoeages. Zelf was ik eerder al bij verschillende artiesten langsgeweest, maar Berend was al een vaste klant van Personal Ink. Ik ben een keer meegeweest, en toen kwamen we op het idee om een keer samen een tatoeage te laten zetten. Dat was toen we drie maanden een relatie hadden. We wilden niet onze namen of zo, maar iets aparts. We zagen op internet koningskronen voorbijkomen en vonden het een mooi idee. Samen hebben we toen gezocht naar kronen die we mooi vonden en die ook passen bij de andere tatoeages die we al hadden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor kronen in zwart met een beetje wit erbij. Zelf hou ik wel van kleurige tatoeages, maar Berend niet zo; vandaar dat we de kleur simpel hielden. Voor mijzelf wilde ik een kroon voor een koningin. Eind januari hebben we de tatoeages laten zetten, op dezelfde plek op ons lichaam, op de onderarmen. Daar hadden we nog ruimte. En ik moet zeggen: Personal Ink bevalt me prima. Leo doet z’n werk goed, en je hebt niet het gevoel dat je een nummer bent. Het is in de studio ook gezellig. Dat vind ik belangrijk, omdat je er wel een tijdje zit. Ik ben er heel blij mee en heb er al veel complimenten over gekregen. Ik heb ook al een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende tatoeage…’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply