Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ervaar de kracht van edelstenen

  Wanneer je regelmatig een massage ondergaat, ondersteun je je gezondheid. Bovendien wordt je geest in evenwicht gebracht en wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Een bijzondere vorm van massage is die met edelstenen!

  Door een massage met edelstenen wordt de helende kracht van de stenen ingezet. Edelstenen heffen spanningen en blokkades op, waardoor je een gevoel van diepe ontspanning en rust kunt ervaren. Je kunt voor deze massages en healings terecht bij Teresita van Beautysalon Sita del Carmen, die ook edelstenen verkoopt. Zoals de Happy Stones knuffel-edelstenen, waaronder rozenkwarts, tijgeroog, amethist en bergkristal. Of kies voor de Gouden Driehoek edelsteenset met 3 edelstenen. Verder kun je bij de salon terecht voor mooie edelsteenpendels.

  Rose of Bulgaria
  Beautysalon Sita del Carmen is ook een verkooppunt van de parabeenvrije huidverzorgingslijnen van Rose of Bulgaria. De spirituele kracht en helende geur van rozen doen wonderen! Met name het rozenwater en de rozenolie zijn prachtige producten voor je huid. De salon haalt de huidverzorgingslijnen via directe import uit de Bulgaarse Rozenvallei. De salon biedt ook het lavendelpakket van Herbs of Bulgaria. De producten met lavendelextract verzorgen en beschermen je huid en zorgen voor diepe ontspanning! Alle artikelen zijn, behalve in de salon, ook te bestellen in de online wellness-shop.

  ‘Heerlijke producten’
  Ik heb laatst voor mezelf een set van Rose of Bulgaria gekocht. Heerlijke producten en zo leuk geleverd in een geschenkverpakking met extra’s zoals proefmonsters en een leuk bedankje. En niet duur! Ik was zó tevreden dat ik een pakket om cadeau te doen besteld heb voor een vriendin, die er ook blij mee was.
  Dank je wel Sita!

  Ellen

  Over Beautysalon Sita del Carmen
  Teresita (‘Sita’) Bastiaanse Rifo Muñoz, eigenaresse van schoonheidssalon Sita del Carmen, sinds 2005 in de Hoeksche Waard: ‘Je kunt bij mij terecht voor zéér uiteenlopende behandelingen. Vanuit mijn Chileense spirituele achtergrond, vanuit het ‘anders zijn’, vanuit mijn hoogsensitiviteit en vanuit mijn helder voelende gave en energetische healing kan ik veel mensen helpen. Je merkt dat ik me op jouw algehele ‘zijn’ richt, dus ook je innerlijk. Bij alles is er energetische healing. Dit gebeurt gewoon! Kies een behandeling die jou aanspreekt of vraag mij om advies.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply