Rate this post
 • ForYou metamorfose Annemiek
  Rate this post

  Even voorstellen: Annemiek is 38 jaar, woont in Boskoop en werkt als groepsleerkracht op een basisschool in Reeuwijk. Hoe vond je het? ‘Het was heel erg gezellig! Ik zag de oproep staan op Facebook en was benieuwd hoe een  metamorfose bij mij zou uitpakken. Ik draag mijn haar eigenlijk nooit los, dus dat is al een gauw een ander gezicht. Ik ben erg blij met het resultaat en de fotoshoot. Al met al een geslaagde dag en erg leuk om een keer mee te maken.’

  Haar
  Annemiek is vrouwelijk met een stoere look. Ik heb voor kleurnuances gekozen, voor een zachtere uitstraling, van een diepe aanzet tot zachte blondtinten naar de lengtes. Ik heb het haar geknipt op schouderlengte met een zachte ronding en in lagen, voor een mooie, zomerse look. Verder heb ik het haar geföhnd met een crème van Kerastase, die zorgt voor een natuurlijk glansrijk effect.

  Visagie
  Eerst hebben we de volle bos wenkbrauwen in model gebracht door middel van threading: epileren met een touwtje. Op de ogen heb ik gekozen voor aardetinten met een beetje glim op het bewegende ooglid voor een extra sparkle. Doordat ik bij de ogen weinig kleur heb gebruikt, heb ik haar mond een mooie roze kleur kunnen geven.

  Kleding
  Anja van Geurts&Zo: ‘Annemiek en ik hebben samen op een heel gezellige en relaxte manier verschillende outfits gepast om zo tot een leuke set te komen waar ze zich prettig in zou voelen. Annemiek stelde zich heel enthousiast open voor alles, en al gauw bleek dat zij gelukkig een klik had met de kleding en accessoires die wij in onze winkel verkopen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een mooie, frisse minttint, gecombineerd met stoer grijs. Dit, tezamen met de zandkleurige sandalen en bijpassende tintjes sieraden, maken Annemiek tot een mooie zomerse verschijning!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply