Rate this post
 • ForYou metamorfose Evelien
  Rate this post

  Even voorstellen; Evelien is 43 jaar en woont in Dordrecht.
  Hoe vond je het?; ‘Het was echt een ‘verwendag’! Je maakt niet vaak mee dat je gevraagd wordt voor een metamorfose, dus ik heb me lekker laten knippen en opmaken, en m’n haar in de verf laten zetten. Ook heb ik leuke kleren uitgezocht die lekker zitten en bij me passen. Ik moest wel even wennen aan m’n nieuwe uiterlijk, maar ben blij met het resultaat! De fotoshoot zou aanvankelijk op de dijk plaatsvinden, maar het werd al aardig donker. Gelukkig kende de kapster iemand van het nabijgelegen paardenpension, en die gaf ons toestemming om de shoot daar te doen.’

  Haar
  De coupe is gebaseerd op de trend van winter / voorjaar 2015: volle voorpartijen die gecreëerd worden door de bovenlagen korter te knippen, en deze naar voren te stylen. Dit geeft een moderne en futuristische look. Met de vorm van de pony versterk je deze look, maak je hem harder of softer. De gebruikte kleurtechniek hierbij heet de ‘shadowlight-techniek’. Deze techniek houdt in dat we een licht vlak hebben waar een donkerder gedeelte weer overheen valt. Hierbij hebben we voor metallische violettinten gekozen, omdat hierbij de ogen van Evelien nog mooier uitkomen.

  Visagie
  Als we het over de make-up van 2015 hebben, dan zijn er drie sleutelwoorden: ‘transparancy’, ‘lightness’ en ‘whiteness’. ‘Transparancy’ staat voor de huid, die heel licht, bijna doorzichtig is opgemaakt. Deze trend hebben we al op verschillende catwalks voorbij zien komen. ‘Lightness’ staat voor het licht aanzetten en zo versterken van de juiste gezichtspunten, met lichte tinten, alsof er licht op schijnt. ‘Whiteness’ heeft vooral betrekking op de oogleden, die met parelmoer tot witte oogschaduw zijn opgemaakt.

  Kleding
  Voor Evelien hebben wij gekozen voor een winterwarme look, maar wel in de nieuwe voorjaarskleuren. De nieuwe kleur ijsblauw staat haar prachtig; vooral haar ogen worden heel mooi geaccentueerd. Voor het voorjaar zien we veel pastels, gecombineerd met stoere, gebleekte jeans.
  Blauw/wit warm vest van Eksept van € 49,95.
  IJsblauwe transparante top van Eksept van € 24,95. Daaronder een bijpassende top van Eksept van € 8,95. Een stoere jeans van ­Sensation van € 49,95. Zwarte laarzen met een brede hoge hak van € 49,95.

  ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat vanaf 20 jaar voor een fantastische metamorfose. Geef je snel op en maak kans op een totale metamorfose!
  Een inschrijfformulier kun je afhalen bij: dHAAR kappers

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply