Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Geef jezelf gezonde aandacht

  Het leven is een aaneenschakeling van heel veel mooie dingen. Natuurlijk maak je ook vervelende en nare dingen mee. Deze mooie en nare gebeurtenissen vormen jou tot wie je bent. Het is wel zo dat de gebeurtenissen die je niet (goed) verwerkt, zich vastzetten in je lichaam. Dat heeft het gevolg dat het ‘mooie ­fabriekje’ (je lichaam en geest) minder goed kan functioneren. Het gevolg: stress. Gelukkig zijn er heel wat manieren om weer lekker in je vel te zitten!

  Het lichaam staat in wisselwerking met je geest. Vanuit deze visie biedt Happy Body 4U een scala aan mogelijkheden aan, waarmee het mogelijk is om lichaam en geest weer gezond te maken. Zo kun je weer blij met jezelf worden. Van binnen én van buiten! Een hoop mooie woorden. Tijd voor een uitleg!

  Blijvend gewicht verliezen
  Zucht. Je probeert je al járen van je overtollige kilootjes af te komen. Lijkt het even te lukken, dan zitten je verloren kilo’s er in een mum van tijd weer aan. Niet zo heel gek als je helemaal op eigen houtje moet afvallen en voor alle discipline en kennis op jezelf aangewezen bent. Met een driemaandentraject bij de gewichtsconsulent is jojo-en er niet meer bij. In deze tijd is het mogelijk om 10 kilo af te vallen. Deze kilo’s ben je niet kwijt voor tien weken, maar voor je hele leven! Je leert op een gezonde, duurzame manier anders naar voeding te kijken en de juiste keuzes te maken. Nooit meer diëten, maar genieten van voeding en tóch afvallen. Bij Happy Body 4U word je ondersteund door een gediplomeerd gewichtsconsulent. Doordat de consulent BSN-geregistreerd is, worden de consulten over het algemeen (deels) vergoed door je zorgverzekeraar.

  Brainspotting
  Wanneer je merkt dat je bepaalde gebeurtenissen niet (goed) hebt verwerkt, dan is de therapievorm ‘Brainspotting’ wat voor jou. Deze therapie wordt ingezet om trauma en blokkades te verwerken. Tijdens de therapie worden de gebieden in de hersenen bereikt die zich aan ons cognitieve bewustzijn onttrekken. Een voorbeeld: wanneer iemand aan het praten is, kijkt hij naar een bepaald punt. Als die blik op bepaald punt wordt vastgehouden, worden relevante gebieden in de hersenen gestimuleerd. Hierdoor wordt de informatie in de hersengebieden en in het lichaam opgeslagen, in de vorm van ‘onverwerkte informatiecapsules’. Deze worden aangesproken en gaan zich oplossen. Mocht je op dit moment geen ruimte in je hoofd ervaren om dingen te verwerken, dan is het eerst om ruimte te maken, ofwel ‘resourcen’. Het idee achter ‘resourcen’ is hetzelfde.

  Af van je vetkwabjes en lovehandles
  Stoor je je aan hardnekkige vetophopingen en cellulite? Droom je van een strakke huid, zonder putjes en bobbels? Dan is ‘cavitatie’ wellicht iets voor jou! Hoe dit werkt? Het cavitatiesysteem zendt ultrasone geluidsgolven uit. Deze breken de vetcelwand kapot, waardoor deze vervolgens afbreekt. Het vet dat hierbij vrijkomt, wordt opgenomen in het bloed en het lymfe- systeem, waarna het door het lichaam op een natuurlijke wijze wordt afgebroken en afgevoerd. Het apparaat zendt eveneens radiofrequente straling uit. Hierdoor wordt je huid verwarmd, waardoor er meer collageen en bindweefsel worden aangemaakt. Hierdoor vindt er verstrakking van de huid plaats. Om het vet nog beter te kunnen afvoeren en cellulite beter te kunnen bestrijden, wordt cavitatie gecombineerd met RF-therapie en vacuümtherapie.

  Kom zelf tot healing
  Middels de ‘Intergrated Energy Therapy’ (I.E.T.) is het mogelijk om lichamelijk en geestelijk zelf tot healing te komen. De I.E.T.-therapie wordt ook wel de ‘engelenbehandeling’ genoemd, en stelt je in staat om blokkades en klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal én karmisch gebied los te laten. De engelenbehandeling is heel krachtig: ervaar het om te voelen wat het met je doet!

  Niet onder het mes, wel een strakkere huid
  Als je ouder wordt, wordt je huid slapper. Tekenen van houdveroudering zijn een onderkin, hangende en slappe wangen, slappe bovenarmen, een slappe buik, cellulite en rimpelvorming in de huid. Stoor je je aan één of meerdere aspecten, maar staat het idee van ‘onder het mes gaan’ je tegen? Het is ook mogelijk om zonder een chirurgische ingreep weer een strakkere huid te krijgen!
  De oplossing is ‘RF-lifting’. Deze methode kan rimpels verminderen of verwijderen. Ook wordt je huid steviger en strakker en worden poriën verkleind. Niet alleen is de methode geschikt om de huidige conditie van je huid te verbeteren. Je kunt RF-lifting ook preventief inzetten om de komst van rimpels tegen te gaan.

  Rimpels in het gelaat kun je bestrijden door middel van ‘PlexR’. Deze non-invasieve ­methode wordt onder andere ingezet voor:
  ✔ het liften van de oogleden
  ✔ het verwijderen van overtollige huid
  ✔ het liften van de hals, wenkbrauw en mondhoek

  Mind and soul
  Bij Happy Body 4U kunnen lichaam en geest weer in balans te komen. Zo kun je kiezen uit de therapeutische en ontspannende massages, verschillende vormen van yoga en Pilates. Spreekt bewegen op muziek je aan? Probeer dan eens Bodyshape en Zumba!

  En zo is de cirkel weer rond!
  Je leest het: bij Happy Body 4U geniet je een volledig programma waarin je jezelf gezonde aandacht geeft. Samen met de gezondheidscoaches stel je een programma samen dat aansluit op jouw doelen en voorkeuren. Zo wordt je op weg geholpen om gezonde keuzes te maken. Het resultaat? Je voelt je weer fit én kunt weer blij zijn met jezelf!

  Bij Happy Body 4U kun je terecht voor:
  Figuurcorrecties en gezondheid
  Gewichtsconsulten en voedingsadvies • Cavitatie • RF-lifting Therapeutische massages • Yoga, Pilates, Zumba en Bodyshape

  Mentaal
  Brainspotting • Energy therapie • Yoga • Ontspanningsmassages

  Anti-rimpelbehandelingen
  PlexR • RF-lifting

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply