Rate this post
 • Het wonder van zwarte gember
  Rate this post

  Voor huidverbeterende producten wordt gebruik gemaakt van allerlei bestanddelen. Sommige daarvan liggen misschien niet voor de hand, maar kunnen wel degelijk veel goed doen voor je huid!

  Gember is een van de meest opmerkelijke producten van dit seizoen voor de behandeling van huidontgifting en huidoneffenheden. Gember, dat het celmetabolisme verhoogt en versterkt tegen externe omgevingsfactoren, is nu opgenomen in de inhoud van V Carbon System. Het V Carbon System, ook bekend als de ‘Hollywood Peel’, is een van de meest efficiënte behandelingen voor een jonge, frisse en egale huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar na slechts 1 behandeling. Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat geeft, wordt een kuur van 3 behandelingen aangeraden voor een optimaal resultaat. De behandeling kan binnen 6 weken herhaald worden. Het resultaat blijft zichtbaar tot een half jaar. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken. Het effect is een zichtbaar strakkere, jongere huid zonder fijne lijntjes.

  V Carbon werkt ook tegen acne, acne-littekens, grove poriën, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Bovendien is de V Carbon System veilig en pijnloos. Het belangrijkste voordeel van deze behandeling is dat die in 45 minuten wordt gedaan zonder dat je belemmerd wordt in je werk of sociale leven, en dat er geen lange genezingsprocessen en vervelling zijn.

  Factoren bij huidoneffenheden
  Naast factoren van buitenaf zoals UV-schade, chemische irriterende stoffen en cosmetica die ontstekingen veroorzaken, spelen ook factoren van binnenuit zoals stress, medicatie, ondervoeding en hormonale onevenwichtigheden een rol bij huidoneffenheden. Een ontsteking veroorzaakt verkleuring en vlekken op de huid, een losse en slappe huid, dunne en diepe lijnen door het verlies van elasticiteit. Een behandeling met V Carbon System biedt hier een oplossing voor.

  Voor alle leeftijden
  V Carbon bestaat uit 2 producten (V Carbon Film en V Carbon Spray) waarmee het mogelijk is om middellange of diepe peelingbehandelingen te maken, afhankelijk van je wensen. Het V Carbon System kan op gezicht, nek, handen en voeten worden gebruikt en is geschikt voor alle leeftijden, en is ook ideaal voor mannen!

  Zwarte gember en zoethout
  V Carbon System is een unieke niet-invasieve behandeling met actieve kool voor een exfoliërend en zuiverend effect. De actieve plantaardige koolstof bevat zwarte gember en zoethout, gecombineerd met gemoduleerde zure componenten om een detox- en antioxidantmethode te produceren voor een vette en onzuivere huid. Geactiveerde houtskoolpoeder hecht zich duizenden keren zijn eigen massa aan schadelijke stoffen, waardoor het een populair ingrediënt is in gezichtsbehandelingen.
  Het V Carbon System is ideaal om je huid te verbeteren en te vernieuwen!

  Ook heerlijk voor na de bevalling
  Tijdens of na een zwangerschap kan de huid veranderen en kun je een vette en onzuivere huid ontwikkelen. Dan is het fijn dat je na de bevalling een gezichtsbehandeling met V Carbon system kunt ondergaan waarbij je huid optimaal verzorgd wordt.
  De behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

  Voordelen V Carbon System
  – vermindert fijne lijntjes en rimpels
  – verkleint grove poriën
  – vermindert acne, littekens en post-acneverkleuring
  – verwijdert dode huidcellen uit de oppervlakkige epidermale laag
  – stimuleert collageenaanmaak
  – vermindert mee-eters
  – verbetering van elasticiteit
  – liftend effect

  Ook voor jouw huid!
  Bij de specialist op het gebied van huidverbetering, Magdalena van Beauty Organique, zit je wat een mooie, stralende huid zonder oneffenheden betreft op de goede plek! Zij is namelijk distributeur van de skincare van Clarena, en voorziet haar cliënten graag van een professioneel advies over de producten waarmee zij het beste uit hun huid kunnen halen. Maar daarnaast ben je bij haar op het juiste adres voor nog veel meer heerlijks op het gebied van schoonheid en huidverbetering. Denk aan specialistische gezichtsbehandelingen, peelings, manicures, pedicures en nog veel meer!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply