Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe groot is jouw ­gun-factor naar jezelf?
  Rate this post

  Fysieke klachten en mentaal welbevinden zijn nauw aan elkaar gerelateerd. Stress, negatieve gedachten, onvrede, frustratie en boosheid hebben meer effect op het lichaam dan je zo op het eerste gezicht zou denken. Emoties kunnen aan de basis liggen van fysieke klachten of ziekte, maar kunnen ook het gevolg zijn van een ziekte of een fysieke klacht of ziekte verergeren. Beweeglijkheid en dynamiek zijn noodzakelijke voorwaarden voor welbevinden.

  Vaak heb je zelf niet eens door dat je jezelf hierin voorbijloopt. Vooral moeders kunnen zich hier vast in herkennen. Eerst de kinderen en hun behoeften, het huishouden dat de nodige aandacht vraagt, werk dat gedaan moet worden… ­Moeders cijferen zichzelf weg; staan met hun eigen behoeften altijd aan het einde van de rij.
  Er is geen sprake van schuld. Als je in je opvoeding op een bepaalde manier bent behandeld, neem je allerlei gedachten en overtuigingen mee in je latere leven. Pas als je echt naar jezelf durft te kijken en je durft af te vragen: ‘Zou ik dat uitstralen?’, kun je het veranderen. Door jezelf te behandelen met liefde, waardering en respect, kan de omgeving niets anders dan hetzelfde doen. Dat is de eerste gun-factor naar jezelf. Je bewust worden van je eigen handelen, handgrepen ontvangen om jezelf dynamischer en beweeglijker in het leven te zetten, fysiek en mentaal, inzicht in patronen en vooral meer aandacht voor je eigen fysieke en mentale behoeften is tijd en aandacht besteden aan jezelf. Het is YOU-tijd. En dat is wat Reiju Tai je biedt. Dat gun je jezelf toch wel? Twijfel niet langer en maak een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply