Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou je onder­bewuste te vriend
  Rate this post

  Januari is de maand van de goede voornemens. De een wil kilo’s afvallen, de ander wil meer rust en minder stress inbouwen voor het nieuwe jaar. Goede voornemens hebben helaas een groot nadeel. Je voert ze uit op wilskracht. Je ‘moet’ het volhouden.

  Dit levert strijd op tegen jezelf en de verleidingen. Hypnotherapie zorgt er voor dat die strijd er niet of nauwelijks is.
  Hoe dit kan heeft alles te maken met de methode van hypnose. Hypnose zorgt ervoor dat je je kunt ontspannen. Zo krijg je makkelijker toegang tot je onderbewuste, terwijl je toch alles hoort en meemaakt. Ons onderbewuste is een grote bron van kracht. Het is ook een bron van tegenwerking bij een goed voornemen. Het is het stemmetje dat zachtjes tegen je fluistert: ‘Geef het nu maar op, want deze ellende heeft lang genoeg geduurd’. ‘Doordat de hypnose jou toegang geeft tot je onderbewuste, kan het een wake-up call krijgen’, legt Marleen Bogaerts uit. ‘Dat jij je veel beter en gelukkiger voelt als je afvalt bijvoorbeeld. Hypnose zorgt ervoor dat jouw onderbewuste verandert van je grootste tegenstander in jouw grootste fan en supporter. Zoals een cliënte van mij het recent verwoordde: ‘Normaal kost het me zoveel moeite om af te vallen. Nu maak ik automatisch gezondere keuzes’. Heb jij je voorgenomen om af te vallen? Te stoppen met nagelbijten? Om minder gestrest door het leven te gaan? Gun jezelf dit cadeautje en informeer naar de mogelijkheden bij Zin Lifecoaching. Hypnotherapie is kort­durend, één tot maximaal drie sessies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply