Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Huidverzorging met een ‘wauw’-resultaat
  Rate this post

  Ouder worden gaat vanzelf en er ouder uitzien helaas ook. Als het aan jou lag, had je nog steeds die frisse en strakke huid die je vroeger ook had. Maar dat kan niet, want huidveroudering kun je niet tegenhouden, denk je. Maar met HydroPeptide kun je wél spectaculaire resultaten krijgen! Huidveroudering wordt vertraagd én je ziet direct resultaat.

  HydroPeptide is dé marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-agingresultaten. Deze peptiden komen overeen met de eiwitten van onze huid en werken via onze huidcellen. Daar wordt via epigenetica alles wat positief bijdraagt aan een mooie huid gestimuleerd en alles wat negatief werkt aan een minder mooie huid afgeremd. Peptiden zijn kort en simpel gezegd celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Met meer dan 60 peptiden, antioxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten oplossingen voor alle huidtypes, voor zowel dagelijkse als professionele verzorging. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Een hoog percentage peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.

  Al na één behandeling
  HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorging is ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen, al na slechts één behandeling. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie, bij elk huidprobleem! Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide levert vitale ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke, maar veilige concentraties, van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen huidverjongende ingrediënten.

  Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid. Op een natuurlijke manier mooi oud worden zonder injecties: dat willen we toch allemaal? Ervaar zelf ook het ‘wauw’-effect!

  Waarvoor is deze behandeling geschikt?

  – vertraging van huidveroudering
  – droge en vochtarme huid
  – fijne lijntjes en rimpels
  – doffe en vermoeide huid
  – diepe rimpels
  – ouderdomsvlekken en pigmentatie
  – geïrriteerde huid
  – gestreste, onevenwichtige huid
  – (licht) gevoelige couperose met verminderde natuurlijke bescherming
  – droge huid
  – (hormonale) acne

  Weer een mooie en stralende huid!
  Wil jij er ook wat stralender en frisser bij lopen? Of heb je misschien last van een huidprobleem, zoals rosacea, pigmentvlekken of acne? Dan ben je bij Schoonheidssalon Belissima aan het juiste adres voor deskundig, persoonlijk advies. Eigenaresse Kyra Demmer is specialist in huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging én pedicure. Met het scala aan (schoonheids)behandelingen in de salon én het beste op het gebied van thuisverzorging bereik je gegarandeerd die mooie en stralende huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply