Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik merk niet eens dat ik een haarwerk op heb’
  Rate this post

  Al 10 jaar heb ik Alopecia Universalis. Na bij diverse haarwerksalons geweest te zijn, kwam ik uit bij Haar op Maat Pelatti in Utrecht. Het begrip en meedenken met mijn wensen voelde toen meteen al als een warm bad en dat is de afgelopen jaren zo gebleven.

  Ik droeg de afgelopen jaren een kort vlot synthetisch haarwerk, en voelde mij daar goed bij. Ik ging ook voor het gemak in gebruik en onderhoud. Inmiddels heb ik mijn kaal-zijn volledig geaccepteerd en liep afgelopen zomer zelfs met een bloot hoofd. Ik was dus ook klaar om eventueel een heel ander kapsel uit te zoeken. Ik ben toen overgestapt naar een schouderlang haarwerk van Europees echt haar. De kap van het haarwerk zit heerlijk. Ik merk niet eens dat ik een haarwerk op heb. En het plezier om weer aan mijn haar te kunnen zitten, het te kunnen opsteken en een kort staartje te maken zijn onbetaalbaar. Het haar is zo natuurlijk om te zien, ook qua textuur en hoe het haar valt om mijn gezicht. Het voelt zó eigen!

  Ik kom al vele jaren bij Monique en haar geweldige team. Hun kennis, het inzicht en het advies zijn voor mij erg belangrijk. Ze zijn eerlijk en denken echt met me mee. Nooit kunnen bedenken dat ik oprecht kan zeggen helemaal happy te zijn met een haarwerk.

  Susanne

  Eigenares Monique van der Meer van Haar op Maat Pelatti zit al meer dan 30 jaar in het haarwerkvak en is het nog lang niet zat. Wat begon als voorzichtig snuffelen aan een haarwerk, heeft zich ontwikkeld tot een eindeloze passie vol uitdagingen.
  Monique: ‘Ik werkte eerder in een kleine salon achter een haarwerkzaak. Ik moest dus langs de pruiken om in de kapsalon te komen. Zo ben ik in aanraking gekomen met haarwerken en haarwerkspecialist geworden. Het is heel uitdagend om steeds weer te moeten nadenken over wat de mooiste oplossing is voor iemand met een haarprobleem. Je hebt met diverse haarproblemen te maken: dun haar, haaruitval, kale plekken, hoofdhuidproblemen, mannelijke kaalheid enzovoort. Het is een heel dankbaar beroep. De vertrouwensband die je met klanten opbouwt, is heel bijzonder. Soms begeleid je mensen maar een jaar omdat ze daarna hun eigen haar terug krijgen, maar ook dit contact is speciaal.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply