Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik vond het heel spannend, maar ben blij dat ik het gedaan heb’
  Rate this post

  Naar het buitenland voor medische behandelingen? Veel mensen willen er niet aan denken. Het klinkt ook best wel complex: naar een ander land toegaan voor je medische behandeling. Toch zitten er een heleboel voordelen aan en kan het het vervelende van een behandeling wat aangenamer maken. Bijvoorbeeld kunnen herstellen in het prachtige, zonnige Turkije. Waar moet je dan rekening mee houden?

  Waar begin je (aan)?
  Om bij het begin te beginnen: waarom zou je nou kiezen voor een medische reis in het buitenland? Behalve dat je de heerlijke, Turkse cultuur kunt snuiven en daarbij volledig ontzorgd wordt in je behandeling, doet het je portemonnee vaak ook nog ten goede. Dit omdat de praktijk-, laboratorium- en behandelkosten in Turkije lager zijn. De kwaliteit van je behandeling en van de materialen is dus gelijk aan de Europese standaard.

  IM Medical Travel neemt alle zorgen rondom de reis weg. Zo regelen zij een accommodatie, de vlucht en een Nederlandstalige hostess zodat je dag en nacht een aanspreekpunt hebt waarbij je met vragen terecht kunt in je eigen taal. De artsen spreken ook Engels en/of Duits. Tevens waakt IM Medical Travel over de kwaliteit van de geleverde zorg. Zij bespreken jouw wensen en beantwoorden jouw vragen en zijn na de behandeling jouw aanspreekpunt in Nederland. Tevens komen de Turkse specialisten ieder kwartaal naar Nederland. Zo kun je ook na de behandeling terecht bij de specialist.

  Kom in contact
  Je hebt besloten om de knoop door te hakken en gaat eindelijk voor die behandeling die je al zo lang wilt, maar schuift deze steeds weer vooruit. Dan is het belangrijk om kennis te maken met de arts. Zo kun je jouw vragen stellen en wensen bespreken en weten jullie wat je van elkaar kunt verwachten en kan hij/zij samen met jou realistische doelen stellen. Natuurlijk is het ook gewoon fijn dat je weet met wie je te maken krijgt en dat je je bij hen op je gemak voelt. Hiervoor organiseert IM Medical Travel consultdagen, zodat jullie alvast kennis kunnen maken. Wel zo prettig.

  Stel doelen
  Het klinkt misschien raar om voor een medische reis doelen te stellen, maar het kan wel heel nuttig zijn. Zo weet jij precies wat jij uit je reis en behandeling kunt halen en vervolgens kun je dit ook goed naar je behandelaar communiceren. Verdiep je in het bedrijf, kijk naar de recensies en neem contact op als je meer wilt weten. Maar verdiep je ook eens in de behandeling. Hoe gaat dat er nou aan toe? Zo kun je je voorbereiden op wat er gaat gebeuren en hoe het herstelproces eruit gaat zien. Wat kun je wel doen en wat kun je na de behandeling bijvoorbeeld beter even laten? Zo heb jij aan het einde van de rit het optimale uit je reis gehaald en kom je niet teleurgesteld weer thuis.

  Behandelmogelijkheden IM Medical Travel
  – tandheelkunde
  – ooglasering
  – haartransplantatie
  – medische en cosmetische behandelingen

  De ervaring van… Nora (32)
  ‘Een medische reis? Ik lachte toen mijn vriendin erover begon.’
  ‘Ik klaag al jaren tegen haar over mijn gebit. Als kind en als tiener heb ik het niet goed verzorgd en dat is helaas goed terug te zien als volwassene. Mijn vriendin vertelde hoe ze via IM Medical Travel een afspraak had staan voor een behandeling. Toen ik haar na een paar maanden weer zag en het resultaat zag, heb ik direct contact opgenomen.’

  ‘Toegegeven, ik vond het ontzettend spannend, maar Ilona van IM Medical Travel deed echt haar best om mij op mijn gemak te laten voelen. Eigenlijk deed iedereen dat. Eenmaal aangekomen ontspande ik eigenlijk direct, omdat ik wist dat ik in goede handen was. Iedereen waar ik mee in aanraking ben gekomen wist duidelijk wat ze aan het doen waren en hadden zeker vakkennis. Ik zag wel op tegen de pijn, maar die bleek uiteindelijk ontzettend mee te vallen. Eigenlijk was het ook zo voorbij.’

  ‘Ik kijk tevreden terug op het hele proces. Ik ben goed begeleid en zie een prachtig gebit als ik in de spiegel kijk. Ik vond het heel spannend, maar ben blij dat ik het gedaan heb. Nu ben ík de vriendin die het bij iedereen aanbeveelt, tot plezier van mijn vriendengroep.’

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam is geweest in de medische sector in Turkije. Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend.

  Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply