Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je staat er niet alleen voor
  Rate this post

  Kanker is een ingrijpende ziekte die vaak een vernietigende uitwerking op het lichaam en de psyche heeft. Daarom is het belangrijk dat jij als geheel behandeld wordt: jouw hele systeem van denken, voelen en je lichaam, en ook de relatie met je naaste omgeving.

  Waar de reguliere geneeskunde zich richt op operatie, bestraling of chemotherapie, kan de complementaire therapie een belangrijke ondersteuning bieden bij het verzachten van de bijwerkingen van deze behandelingen. Een ander aspect is de psychische en emotionele begeleiding en het voorkomen of verbeteren van voedingstekorten en de darmwerking. De kinesioloog brengt, met behulp van een spiertest, de verstoringen in het energetische systeem en de chakra’s in kaart, en test een individueel gerichte aanpak uit om de balans te herstellen. Hierdoor kan het lichaam ook sneller en beter ontgiften van medicatie of chemotherapie. Met de Stress Release-technieken kunnen de spanning en druk, die het ziek zijn met zich meebrengen, beter onder controle gehouden worden. Sommige ervan kun je gemakkelijk zelf doen en geven jou weer de regie in handen om actief aan je herstel mee te werken. De kinesioloog kan dieper op de oorzaken van het ziek zijn in gaan en door deze bewustwording en inzichten in jezelf en jouw eigen manier van leven helpt hij jou om sterker te staan in het gevecht tegen de ziekte.

  Claudia en Toos zijn beiden aangesloten bij een beroeps­vereniging en koepelorganisaties, waardoor de consulten bij veel aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply