Rate this post
 • Kleinschalige gastouder­opvang
  Rate this post

  Gastouderbureau Camminghaburen is in juli 2007 opgestart door Marjolein ­Bos-de Vries met een klein kantoor aan huis. Marjolein is zelf moeder van 3 kinderen. Tevens heeft zij zelf jaren gewerkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en later ook lange tijd als gastouder.

  Marjolein is uiteindelijk in de commerciële wereld terechtgekomen en heeft veel ervaring opgedaan als buitendienstmedewerker en als leidinggevende in de detailhandel. Na de geboorte van haar eerste kind kwam zij zonder werk te zitten en moest ze op zoek naar ander werk en opvangmogelijkheden voor haar kind.
  Dit was het moment waarop de mogelijkheid zich voordeed om een eigen gastouderbureau op te starten, en dit heeft zij dan ook met succes gerealiseerd. Door haar werkervaring, maar ook haar ervaring als kersverse moeder die haar kind naar een opvang moet brengen, kan Marjolein goed met alle partijen meedenken en zich goed inleven in de situatie van zowel de gastouder als de vraagouder.
  Het bureau is inmiddels gevestigd in een pand aan de Wismastate 9F op de bovenste verdieping van het SPAN Ondernemerscentrum.
  Gastouderbureau Camminghaburen heeft veel doorstaan wat betreft de ontwikkelingen in kinderopvangland, maar is nog steeds in een groeiende fase met nu zo’n 50 actieve gastouders. Inmiddels zitten de gastouders in heel Friesland, waarvan nog steeds het grootste gedeelte in Leeuwaren.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar Marjolein en haar bureau en wilt u meer weten over de mogelijkheden van gastouderopvang, neem dan gerust contact op voor wat meer informatie.

  Voordelen gastouderopvang via ­Gastouderbureau Camminghaburen:
  – Er wordt met zowel de vraag- als ­gastouder meegedacht
  – Zeer scherpe tarieven
  – Kleinschalig
  – Persoonlijke aandacht
  – Wij weten wie u bent
  – Altijd dezelfde contactpersoon voor al uw vragen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply