Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je lichaam zichzelf herstellen!

  Veel van onze hedendaagse gezondheidsklachten hebben te maken met stress. De spanning zorgt ervoor dat je fysieke en energetische systeem uit balans raakt. Dit leidt er vervolgens toe dat je lichamelijke klachten krijgt. Dit kan van alles zijn, zoals hoofdpijn, slaapproblemen, last van nek en schouders enzovoort. Het is dus zaak om je energetische systeem weer in balans te brengen, zodat het lichaam zichzelf verder kan herstellen.

  Energetisch coach Esther Kleijn maakt bij haar behandelingen gebruik van de Mahatma-energie. Esther: ‘Door met de Mahatma-energie te werken, ook tijdens mijn massages, kan ik dieper tot de kern komen. Je komt in een diepe ontspanning, zodat eventuele klachten en/of issues naar voren mogen komen en geheeld kunnen worden. Deze energie is veel krachtiger dan bijvoorbeeld Reiki, vanwege het feit dat de reiki-energie 1 straal van de bron is en de Mahatma-energie het volledige spectrum van 352 stralen van de bron bevat. De Mahatma-energie is de hoogste ongeprogrammeerde energie die er is, en heeft harmoniserende en balancerende eigenschappen. Door met deze energie te werken, worden eventuele blokkades opgeheven. Doordat de energie weer gaat stromen, kan het lichaam zich gaan herstellen. Wanneer ik hiermee aan de slag ga, werk ik altijd via het ‘hogere zelf’ van de cliënt. Het ‘hogere zelf’ weet wat we nodig hebben, waar de prioriteiten liggen en waar we onze lessen nog uit te leren hebben.’

  Voor allerlei doeleinden
  De energetische behandelingen van Esther kunnen niet alleen ingezet worden bij stressgerelateerde klachten, maar ook bij bijvoorbeeld angsten, trauma’s, burn-out, autisme, AD(H)D en rouwverwerking.

  Breed aanbod
  Esther vervolgt: ‘Ik kan eventueel ook andere behandelvormen inzetten, zoals massages, healings met het zelfgenezend vermogen en hypnose. Ik werk heel breed, en stem mijzelf af op de individuele cliënt. Mijn behandelingen zijn trouwens geen vervanging van de reguliere geneeswijzen, maar zijn een mooie aanvulling daarop.’

  Driedaagse training op 29, 30 en 31 januari
  Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van de Mahatma-energie? Geef je dan op voor de training ‘Mahatma Avatar van Synthese Practitioner’. In drie dagen word je ingewijd en leer je omgaan met de Mahatma-energie. Aan het eind kun je zelf werken met deze prachtige vorm van energie, die jouzelf weer helemaal in je kracht zet. Mahatma-coach en trainer Esther schoont allereerst je fysieke en energetische systeem op, en daarna heractiveert ze dit.
  Vervolgens leer je om de Mahatma-energie zelf te gebruiken. Je wordt als het ware één grote pilaar van Mahatma-energie. Je hebt die dan altijd tot je beschikking en kunt die inzetten voor jezelf en om anderen te helpen.
  De training is ook een (her)ontdekkingsreis naar jezelf: je wordt je bewust van je lichaam en door naar binnen te keren, leer je jezelf kennen. Je leert om de schaduwkanten in jezelf aan te gaan en die om te buigen. Hiervoor is het wel van belang dat je uit je comfortzone stapt. Maar de beloning is prachtig, want met de opgedane kennis en inzichten sta je steviger in je schoenen en kun je bewuster en betere keuzes maken. Het voelt als thuiskomen bij jezelf!
  De eerstvolgende training is van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari 2021. Kijk voor meer informatie op de website van Nohrah onder ‘Aanbod’ – ‘Trainingen’. Hier kun je je ook aanmelden.

  ‘We doen het samen’
  Esther Kleijn: ‘Een kleine drie jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen praktijk. De wens om dit te doen ontstond tijdens mijn eigen helingsprocessen, omdat de combinatie met energie meer diepgang kan geven. Uiteindelijk deed ik alles zelf, maar ik werd wel begeleid. Dit is ook het doel van mijn behandelingen en trainingen: we doen het samen en gaan ernaartoe dat je uiteindelijk zelfstandig uitdagingen kunt aanpakken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply