Rate this post
 • Lichaamspakking: het beste recept voor een zachte huid
  Rate this post

  Nu het afkoelt buiten zie je het steeds vaker: schrale, droge plekken op je handen, armen en andere plekken op je lichaam. De huid voelt trekkerig aan, schilfert en je ziet droogtelijntjes. Door de lage temperaturen en gure winden waar we dagelijks doorheen moeten, heeft onze huid het flink te verduren. Binnen zetten we sneller de verwarming aan en nemen we een heerlijk warme douche aan het einde van de dag.

  Door deze gekke, wisselende omstandigheden kan onze huid uitdrogen. Intense hydratatie kan dan echt nodig zijn om de huid op peil te houden. Bij Thermae Son weten ze als geen ander hoe jouw huid er binnen no time weer helemaal gezond en stralend uit kan zien. Een van deze manieren is door middel van een lichaamspakking, bijvoorbeeld van modder, algen of cacao. Behalve hydraterend ook nog eens heerlijk ontspannend.

  Zet je lichaam aan het werk
  Bij een lichaamspakking, of body wrap, wordt je ingesmeerd met de lekkerste mengsels. Dit kan bijvoorbeeld modder zijn, maar ook cacao of algen. Deze verschillende smeersels hebben verschillende werkingen:
  – De modderpakking werkt verstevigend, huidherstellend en vochtregulerend. Weldadige werking bij reuma, spierpijn en gewrichtspijn.
  – De algenpakking. De vochtarme huid kun je verwennen met een algenpakking, Het stimuleert ontgifting van het lichaam, voedt de huid en reguleert de vochthuishouding.
  – De cacaopakking: Deze pakking is ideaal als jij gaat voor intense huidverbetering. De huidstructuur wordt verbeterd en de huid word intensief gehydrateerd. Cacao is trouwens ook goed voor je bloedvaten en werkt ontstekingsremmend .

  De behandeling
  Wat moet je je nou bij een lichaamspakking voorstellen? Het door jou gekozen mengsel wordt aangebracht op je huid. Vervolgens wordt je van je nek tot je tenen strak ingepakt in folie en in een warmte deken gewikkeld. Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid de aangebrachte producten en voedingsstoffen beter opnemen. Bij een uitgebreide pakking ontvang je ook een bodyscrub. Klinkt heerlijk toch? Deze combinatie van warmte en werkzame stoffen zorgt voor een effectief en tegelijkertijd ook ontspannend effect. Doordat je stevig wordt ingepakt door de deken wordt je lichaam gestimuleerd om te zweten. Daarom is een pakking ook zeer effectief als detox.

  Cadeau voor jezelf
  Wil je jezelf een heerlijk cadeau doen? Gun jezelf een San Vino pakking met hoofdhuidmassage. De combinatie met de hoofdhuidmassage maakt deze volledige behandeling heerlijk kalmerend. Een all-inclusive pakket!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply