Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak het verschil

  Wees eens eerlijk. Leid jij het leven waar je altijd van gedroomd hebt? Of doe je iets omdat je er ingerold bent, terwijl je daar diep in je hart niet gelukkig mee bent? Misschien is het tijd om wakker te worden, en het leven waar je van droomt na te streven. Jij hebt namelijk zélf invloed op jouw levensgeluk en gezondheid.

  Die invloed is zeer groot. Dit kun jij, als je eenmaal begrijpt hoe het werkt, ook aan anderen overdragen. In de tweejarige opleiding Energetisch zelfheling therapeut leer jij hoe je mensen kunt begeleiden in het opsporen, transformeren en helen van beperkende patronen en negatieve gedachten die hun levensgeluk en hun gezondheid in de weg staan. Ook leer je hoe je mensen kunt begeleiden om zélf een positieve invloed uit te oefenen op alle aspecten van hun leven en gezondheid. Dit kan bijvoorbeeld met meditatie en visualisatie: bewezen technieken die helpen bij het verhogen van het immuunsysteem en het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Met alle opgedane kennis en vaardigheden tijdens de opleiding heb jij straks alles in huis om een eigen praktijk als energetisch zelfheling therapeut te beginnen.

  Eerst aan jezelf werken
  Het zelf willen werken aan je eigen ontwikkeling en bewustzijn is een voorwaarde om anderen goed te kunnen helpen. Daarom bestaat het eerste deel van de opleiding uit modules die betrekking hebben op jouw eigen bewustwording en eigen proces. Je leert hoe je kunt mediteren en visualiseren, ontdekt je energetische ‘lichaam’ en ruimt je blokkades op. Je ontdekt hoe je het leven kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt. Het verhogen van je bewustzijn en energie staan centraal. In de volgende delen komt het werken met anderen aan bod. Onderdelen van de opleiding zijn onder andere coaching, healing en reading. Daarnaast krijg je therapeutische vaardigheden onder de knie als regressiesessies begeleiden, paramedische healing en cliëntbegeleiding op het gebied van zelfheling.

  Over Sensibel
  Wil jij dichter bij je gevoel leven? Je intuïtie ontwikkelen? Bezig zijn met bewustzijn en spiritualiteit? Aan de slag als therapeut, healer of medium? Of kamp je met emotionele of fysieke klachten of met aandoeningen, en wil je hier graag hulp bij? Bij Sensibel kun je terecht voor opleidingen, trainingen, individuele begeleiding en overige activiteiten op het gebied van bewustwording, meditatie en spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei, healing, zelfheling, reading en mediumschap.

  Agenda
  Bezoek ook eens één van de overige activiteiten van Sensibel:

  23 juni: Open dag opleidingen en trainingen
  24 juni: Start training Energiemanagement
  5 juli: Spirituele bewustzijnsavond
  13 juli: Start training Healing van het innerlijke kind
  25 augustus: Open dag alle activiteiten

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply