Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Massage tegen vrouwenproblemen

  In het Verre Oosten wordt drukpunten­massage (Thais / Chinees / Shiatsu) gebruikt om de energie van het lichaam in balans te brengen. De drukpunten in de voeten worden geactiveerd om de organen een massage te geven en zo hun functioneren te optimaliseren. Ook de hersen­functies en de klierfuncties worden middels massage van de zenuwbanen verbeterd.

  Voor vrouwen met veel menstruatieklachten, PMS, hormonenstoornissen enzovoort kan een drukpuntenmassage een enorme verbetering in het functioneren van hun lichaam / hormonen brengen, waardoor klachten verminderen of geheel verdwijnen.
  De WHO (World Health Organisation) heeft een lijst opgesteld met fysieke problemen die gebaat zijn bij acupunctuur / acupressuur.
  Pijnklachten, menstruatieproblemen, ­hormonale klachten en PMS staan uiteraard op deze lijst. Een drukpuntenmassage stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen stoffen: ­hormonen en neurotransmitters, zoals endorfines en dopamines. Door de aanmaak van deze stoffen ontstaat tijdens en na de massage een gevoel van welzijn. Door het vrijkomen van deze stoffen kom je in balans, op alle fronten: energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een drukpuntenmassage is daarom ­holistisch. Een goede therapeut zal ook informatie verschaffen over de juiste voeding. In het Verre Oosten gaat men op een totaal andere manier om met voeding dan in Europa, en weet men welke voeding de problemen verergeren of verminderen. Zo hoort bijvoorbeeld kokosnoot niet thuis in het dieet van een vrouw die PMS heeft, maar mango is prima (koud versus warm).
  Ook zal een goede therapeut je aanbevelingen doen over (yoga)oefeningen die jouw problemen kunnen verminderen.

  Je klachten zijn onnodig en je verdient welzijn! Drukpuntenmassage kan de oplossing zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply