Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Met Reiki vermoeidheid en een burn-out te lijf

  Steeds meer mensen krijgen te maken met vermoeidheidsklachten en zelfs een burn-out. De druk in het dagelijkse leven neemt ook steeds meer toe. We moeten steeds meer presteren en er wordt van je verwacht dat je met de druk kunt omgaan.

  Als je hooggevoelig bent, wordt het allemaal nog moeilijker. Je voelt dan meer dan de gemiddelde mens, durft minder snel nee te zeggen en je hebt meer last van het aangeven van je eigen grenzen. Als resultaat ga je maar door en door. Reiki kan je helpen om weer in balans te komen. De oude Japanse techniek zet je meer in je eigen kracht.

  Je kunt meer aan en een burn-out zal sneller verdwijnen, doordat je energie krijgt. Ik combineer een reikibehandeling met een aurahealing. Door deze healing sluiten de eventuele gaten in je aura, zodat de energie die je ontvangt niet gelijk weer wegloopt. Daarnaast gebruik ik als extra ondersteuning tijdens een sessie het liefst ook nog essentiële oliën. Deze bestaan uit natuurlijke ingrediënten en ondersteunen het genezingsproces. De healingen kunnen sneller en dieper werken en leveren een beter resultaat. Welke oliën ik gebruik, hangt af van de klachten waarmee je naar mijn praktijk komt.

  3 Vragen over Reiki

  Wat betekent Reiki?
  Reiki bestaat uit de Japanse karakters ‘Rei’ en ‘Ki’. ‘Rei’ betekent letterlijk vertaald onbegrensdheid of het universele. ‘Ki’ staat voor vitale kracht, die door al het levende stroomt, ook wel: levensenergie. Reiki betekent dus Universele Levensenergie en de behandeling is erop gericht deze zonder belemmeringen door je lichaam en leven te laten stromen.

  Hoe werkt Reiki?
  Reiki is een methode waarbij de genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de cliënt wordt geleid. Dit kan zowel op afstand als persoonlijk. De energie stroomt vanzelf van gever naar ontvanger. Veel mensen denken bij Reiki aan iets on- of bovennatuurlijks, maar Angela benadrukt dat dit niet zo is: ‘We herstellen het genezend kanaal dat bij iedere mensen aanwezig is, maar op den duur is gesloten.’

  Is Reiki alleen voor volwassenen?
  Nee, Reiki is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je lichamelijke gesteldheid.

  Één van de mooie dingen van Reiki is dat het een ondersteunende werking heeft bij het behandelen van veel verschillende klachten, zoals:
  burn-out
  vermoeidheid
  blokkades
  pijn
  ontstekingen
  verdriet
  stress
  depressie
  eenzaamheid
  faalangst
  somberheid
  onzekerheid
  meer geloven in jezelf
  blessures
  hyperventilatie
  slapeloosheid
  liefde voor jezelf
  ontspanning en rust
  verhoging van het bewustzijn
  chakra’s balanceren
  opschonen van negatieve energieën
  RSI

  Soul-2-Soul
  Angela van Soul-2-Soul werkt vanuit haar praktijk in Rotterdam als healer en Reiki Master. Daarnaast is ze ook life- en relatiecoach. Ze biedt readings aan en is werkzaam als medium. Op haar blog schrijft ze over ervaringen uit haar praktijk en haar behandelingen. Meer lezen? Check: www.soul-2-soul.nl/blog

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply