Rate this post
 • Een mooi kapsel na haaruitval
  Rate this post

  Als je op een dag te maken krijgt met haaruitval, dan schrik je wel even. Je hebt je haar altijd als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Ook in dit geval merk je pas wat je mist als het er niet meer is…

  Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals de ziekte alopecia, erfelijkheid of chemotherapie bij kanker. In alle gevallen kan een haarwerk of -aanvulling een prachtige manier zijn om jouw kaalheid te verbergen. Tegenwoordig zijn de haarwerken niet meer van echt haar te onderscheiden, dus niemand zal zien dat jij een haarwerk draagt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in talloze kleuren, ­stijlen en lengtes, dus er is altijd een haarwerk dat bij jou past.

  Volledige privacy
  Kapper en haarwerkspecialist Fiona Ofman van De Haarwerksalon: ‘Als je je haar verliest, dan kan dat gepaard gaan met allerlei emoties. Misschien ben je verdrietig, schaam je je of ben je boos of onzeker. Je bevindt je in een kwetsbare periode en daarom vind ik privacy heel belangrijk. Als je contact met mij opneemt voor een intakegesprek, dan kan ik desgewenst bij jou thuis of in het ziekenhuis langskomen. Ook kun je bij mij in de kapsalon afspreken. Op het moment van onze afspraak zijn daar geen andere mensen aanwezig, dus je hebt volledige privacy. Je mag natuurlijk altijd je partner of een vriendin meenemen naar onze afspraak.’

  Passend haarwerk
  ‘We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Ik heb altijd meerdere haarwerken mee, zodat je kunt ervaren hoe ze eruit zien en aanvoelen. Als je ervoor kiest om door te gaan, dan maken we een vervolgafspraak en neem ik haarwerken mee in modellen en kleuren die bij jouw wensen passen. Pas als je in alle rust een weloverwogen keuze hebt gemaakt, bestel ik het definitieve haarwerk. Dit haarwerk wordt altijd op jouw hoofd in model geknipt en gepersonaliseerd. Ook geef ik je tips hoe je het haarstuk het beste kunt dragen en onderhouden. Pas als je helemaal tevreden bent, dan ben ik dat ook! Naast haarwerken heb ik een ruime collectie mutsjes en sjaaltjes die je kunt dragen ter afwisseling van je haarwerk’, vertelt Fiona betrokken.

  Hoofdhuidproblemen behandelen
  Om hoofdhuidproblemen te behandelen, werk ik met de dermatologische en natuurlijke lijn Mediceuticals. Deze producten kunnen ook samen met een haarwerk of -aanvulling worden gebruikt. Het zijn effectieve producten waarmee je zelf thuis roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval kunt behandelen. Ik kan je hierover passend adviseren’, besluit Fiona.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply