Rate this post
 • Ongelijkheid in borsten komt vaker voor dan u denkt
  Rate this post

  Als een vrouw door bijvoorbeeld borstkanker een operatie heeft ondergaan, kan er ongelijkheid in de borsten ontstaan. Maar ook van nature kan het voorkomen dat de ontwikkeling van een borst achterblijft, waardoor er borstverschil ontstaat. Ook gewichtsschommelingen kunnen asymmetrie veroorzaken. Het komt dus vaker voor dan u denkt. Met behulp van shapers kunt u uw symmetrie weer terugkrijgen.

  Symmetrie zonder medische ingreep
  Met shapers herstelt u uw symmetrie zonder medische ingreep. Deze siliconen shapers zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Deze draagt u op de huid of in het hoesje van de bh. Zo wordt de visuele symmetrie van de borsten hersteld. Iedere vrouw en iedere borst is anders; daarom adviseren wij altijd om een afspraak te maken met een van onze mammacare-adviseuses. Zo vinden wij samen de shaper die perfect bij u past.

  Dagelijks borstprotheses en shapers aanmeten
  ‘In onze mammacare-speciaalzaak in Nieuwegein adviseren wij dagelijks vrouwen over goed passende lingerie en toebehoren, zoals een shaper of een borstprothese, waardoor wij weer de symmetrie in het lichaam terugbrengen,’ vertelt mammacare-adviseuse Wilma van KMI Mammacare.

  Mooie lingerie en een shaper
  De shaper of borstprothese kan gedragen worden in een hoesje in de bh. In onze winkel in Nieuwegein hebben wij een uitgebreide collectie van protheselingerie en -badmode van onze vertrouwde merken Anita en Amoena. Deze merken bieden prachtige en eigentijdse lingerie in alle kleuren en maten, passend bij elke gelegenheid.
  Dit seizoen hebben wij ook loungewear voor de koude winteravonden. Kom gerust eens kijken in onze winkel in Nieuwegein of bel voor een afspraak 030-6032971.

  Voor wie zijn shapers bedoeld?
  Shapers zijn een goede oplossing:
  – bij natuurlijke borstasymmetrie
  – na een borstsparende operatie
  – na een reconstructie waarbij na verloop van tijd asymmetrie is ontstaan
  – tijdens expander-therapie, voorafgaand aan een reconstructie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply