Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Recycle jij ook je goede voornemens?
  Rate this post

  Veel mensen maken elk jaar goede voornemens, vooral rond gezond leven en afvallen, maar het vervelende is dat ze het voornemen elk jaar opnieuw ­moeten hebben omdat het doel in het voorbije jaar niet bereikt is… Herken je dat bij ­jezelf? Met Total Body Metabolic gaat het jou dit keer wél lukken!

  Total Body Metabolic is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Met behulp van het programma kun je onder begeleiding jouw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uit­gebalanceerd en individueel toegesneden voedings­profiel. De basis hiervoor is jouw persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden, voedingsintoleranties en gezondheidsgegevens. Het programma leidt je in vier fasen naar succes en zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en jouw gezondheid bevordert.

  Hoe werkt Total Body Metabolic?
  Jouw individuele voedingsplan brengt jouw persoonlijke ‘lichaamschemie’ met de bij jou passende ‘voedingsmiddelen­chemie’ in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet meer díé voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer in balans te brengen.

  Waarom werkt het programma?
  Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van jouw gezonde stofwisseling en het reguleren van je gewicht. Om je doel zo vlot mogelijk te behalen in een periode die je kunt overzien, word je begeleid door ­gecertificeerde begeleiders.

  Waardoor bereik je gewichtsverlies?
  Door jouw individuele voedingsplan krijgt je lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

  Welke gezondheidsverbeteringen bereik ik?
  Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je gaat je gezonder, vitaler en krachtiger voelen, en dat straal je ook uit! Je breekt jouw lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel. Dat wil zeggen dat jouw huid strak en glad blijft.

  Wanneer moet ik met het programma beginnen?
  Deelnemen aan het programma is voor jou zinvol en waardevol als:
  • jouw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en je op een gezonde manier wilt afvallen.
  • er al sprake is van gezondheidsproblemen, die ­samenhangen met overgewicht of verkeerde voeding. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als diabetes type 2, reuma, chronische migraine, vetstofwisselings­stoornissen, en hoge bloeddruk.
  • je energiek en fit wilt zijn met een groot ­uithoudingsvermogen.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply