Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Rugklachten aanpakken via de voeten

  Iedereen heeft weleens last van rugpijn. Meestal gaat die vanzelf weer over, maar soms blijf je er langer mee rondlopen. Dan kan een behandeling met voetreflexzonetherapie een prima manier zijn om die klachten mee aan te pakken.

  Hoe kan een behandeling van je voeten nou rugklachten helpen op te lossen? Op de voeten liggen allemaal punten die corresponderen met organen, weefsels, zenuwen en spierstelsel. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is die verstoring terug te vinden in de voet, en dat kan zich uiten in pijn of rood worden van de voeten.
  Door op bepaalde punten te masseren, kan ik ervoor zorgen dat de energieblokkades worden opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.

  Tussen de behandelingen zitten een aantal dagen, zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam de tijd krijgt om zijn werk te doen. Met voetreflexologie zijn ook veel andere klachten te behandelen, waaronder menstruatie­klachten, hoofdpijn, spijsverteringsklachten en allergieën. Ook is het geen gek idee om regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, bij mij langs te gaan om klachten te helpen voorkomen.HealingSteps is aangesloten bij een beroepsvereniging, de VNRT, zodat je altijd verzekerd bent van een therapeute die up-to-date en bijgeschoold is. Hierdoor kun je de consulten reflexzonetherapie vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent. Bekijk hiervoor de voorwaarden van je verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply