fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stap uit je hoofd in je leven

  Het alledaagse leven: een grote ­rollercoaster die veel van je vraagt. In deze drukke maatschappij bij jezelf blijven en vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen leven, is een hele uitdaging. We hebben immers, door meer of minder ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen, belemmerende emoties en overtuigingen opgebouwd en opgeslagen in ons lichaam.

  We praten constant in ons hoofd, veelal geleid door die belemmerende gedachten en emoties. We maken ons zorgen, vragen ons af of we het wel goed doen, of we wel goed genoeg zijn. We zijn vaak onzeker en angstig en houden naar buiten toe de schijn op. We leven veelal vanuit het oordeel in ons hoofd en geven zo ons leven vorm.

  Misschien heb jij wel het gevoel dat je iets wilt veranderen, maar weet je niet helemaal wat dat dan precies is. Of misschien loop je tegen deze angsten of belemmerende gedachten aan of word je geplaagd door de onverwerkte emoties.

  Persoonlijke ontwikkeling
  NLP Health Coach en Effortless Coach Henriëtte Deten legt uit: ‘De stem in ons hoofd is overwegend negatief. We zijn zó vertrouwd met deze stem, dat we ons hier volledig mee hebben geïdentificeerd. Zonder dat je het bewust merkt, handel je hiernaar: je merkt bij jezelf dat je steeds in oude patronen en sporen vervalt. Je reageert steeds weer op dezelfde onderwerpen of mensen op dezelfde ineffectieve manier. Of je hebt een bepaald doel voor ogen, maar je zet geen stappen of hebt daar de kracht niet voor. Ik geloof dat jij, net zoals ieder ander, het vermogen hebt om een positieve verandering teweeg te brengen. Ik ga, onder andere met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Effortless Coaching en EFT (Emotional Freedom Techniques), met je werken aan het verwerken en beïnvloeden van belemmerende emoties en gedachten. We gaan praktisch aan de slag: we kijken naar wat jouw doelen zijn, welke belemmeringen je ondervindt om die te bereiken en wat je nodig hebt om er wél in te slagen. Hoe meer je opruimt, hoe zachter de stem in je hoofd wordt. Je komt erachter dat je zoveel meer bent. Je gaat leven vanuit je hart en vanuit vertrouwen. Ik vind het geweldig om je weer in verbinding te kunnen brengen met wie je in wezen bent en met je eigen vermogens, zodat je weer in staat bent om je eigen doelen te bereiken.’

  Intuïtieve ontwikkeling
  ‘Intuïtieve ontwikkeling is een vast onderdeel van mijn gesprekken en trainingen, of kan zelfs een doel op zich zijn. Wat het precies inhoudt? Je kent het vast wel: je had een moment in je leven waarop je dacht: ‘Had ik dit maar niet gedaan. Had ik maar naar mijn gevoel geluisterd. Het voelde niet goed.’ Hoe leer je te luisteren naar je intuïtieve kennis? En hoe leer je om onderscheid te maken tussen wat jouw verstand je vertelt en wat je weet of voelt vanuit je intuïtie? Daar kan ik je bij helpen! Tijdens de gesprekken gebruik ik technieken die je beter in contact brengen met je intuïtie, zoals EFT (Emotional Freedom Techniques), reading en healing en het leren ervaren van en het werken met energie. Je leert om op een steeds dieper niveau te luisteren naar jezelf en om meer in je eigen kern en kracht te komen staan. Hierdoor ben je in staat om met meer inspiratie te leven en te werken!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply