Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een stuk lekkerder in je vel

  Je herkent het misschien wel: niet lekker in je vel zitten, je weg niet kunnen vinden om gelukkig te worden, vastzitten in je leven of telkens tegen dezelfde problemen aanlopen. Het is een veel voorkomend probleem. Je wil graag van deze problemen af, je gelukkiger voelen in het leven, maar weet niet precies hoe.

  Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je even niet lekker in je vel zit. Je hebt last van lichamelijke ongemakken, of je voelt je anders dan normaal. Aan deze ongemakken ligt vaak een emotionele ervaring ten grondslag. Door middel van emotiepressuur oefent energetisch therapeut en coach Femke Wismans druk uit op bepaalde punten in het lichaam. Op die manier kom je weer in contact met je lichaam en worden vastgezette emoties en blokkades opgeheven. Elk drukpunt in het lichaam hangt samen met een emotioneel thema. De energie kan weer vrij stromen en je klachten zullen verminderen.

  Patronen zichtbaar maken
  Een andere manier om inzicht te krijgen is een familie­opstelling. Hierbij worden bewuste en onbewuste psychische patronen zichtbaar, zodat duidelijk wordt waar de problemen vandaan komen. Bij een familieopstelling is het uitgangspunt dat problemen onder andere voortkomen uit de familie­geschiedenis. Dit kan soms meerdere generaties teruggaan. Naast het verkrijgen van inzicht zorgt een familieopstelling ervoor dat je jezelf kunt bevrijden van de familielast.

  Transformatiecoaching
  Als je vastloopt, kan dit komen door gebeurtenissen die je in je leven hebt meegemaakt en niet goed hebt verwerkt. Als je een bepaald verdriet niet mocht of kon verwerken, gaat dit vastzitten in je systeem. Het kan zelfs zijn dat je daar onbewust bepaalde overtuigingen aan vastgeplakt hebt, bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’. Deze overtuigingen zorgen voor blokkades die je kunnen belemmeren stappen te zetten en/of keuzes te maken. Door middel van transformatiecoaching worden deze overtuigingen en blokkades doorbroken, zodat je vrij van beperkingen verder kunt.

  Je energie in balans
  Weer een andere mogelijkheid is een healing. In en om je lichaam stroomt energie. Wanneer er een storing in je energieveld ontstaat, kan dat leiden tot klachten op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied. Door middel van een healing kun je je lichaam en energieveld in balans brengen en opladen. Op de behandeltafel maakt Femke contact met je lichaam en het energieveld om je heen.
  Je energie komt in een hogere frequentie, waardoor blokkades worden op geheven en je energie in balans wordt gebracht. Hierdoor is je lichaam in staat om zichzelf te genezen. Veel cliënten ervaren tijdens de healing een tintelend gevoel in het lichaam. Ook ontstaat een diepe ontspanning of krijgen ze meer energie. Met een healing kunnen ook ‘vastgeroeste’ patronen doorbroken worden. Wanneer je energie weer in balans is, ervaar je rust en kun je krachtig verder in je leven.

  Lichaam en geest
  Femke hanteert een holistisch mensbeeld. Hiermee wordt
  bedoeld dat een klacht nooit op zichzelf staat. Dit be­tekent dat er bij elke klacht wordt gekeken op zowel
  lichamelijk als mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Een compleet beeld maakt het mogelijk een goed zorg­traject aan te bieden. Alle trajecten zijn een combinatie van diverse behandelmethodes en worden volledig op maat gemaakt voor de individuele cliënt. Iedereen is tenslotte anders!.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply