Rate this post
 • Trots zijn op jezelf
  Rate this post

  Eén plek waar je terecht kunt voor zowel je haar als voor schoonheidsbehandelingen en zelfs voor afslanken: zou dat niet mooi zijn? Gelukkig is er een salon waar dat inderdaad kan…

  Hair Change, met vestigingen in Hazerswoude-Rijndijk en Ter Aar, heeft 3 afdelingen, namelijk een kapsalon, schoonheidssalon en afslankstudio. Hier kun je op één adres terecht voor een nóg mooiere versie van jezelf!

  Kapsalon
  Of je nu een andere kleur in je haar wil, een kortere coupe wil of je haar gewoon wil laten verzorgen: in de kapsalon krijg je het kapsel dat bij je past. Daarbij is Hair Change gespecialiseerd in het omgaan met krullen. Hiervoor is het Curlsys® knipsysteem ideaal. Het gepatenteerde Curlsys® knipsysteem van Brian McLean biedt veel mogelijkheden, of het nu gaat om krullen, golven of het behandelen van fijn of zwaar haar. Krullen worden mooier gebundeld en zien er veel gezonder en dynamischer uit. Fijn haar krijgt meer volume en haar dat te zwaar valt, wordt weer heerlijk licht. Zelfs haar met weinig beweging kan met deze techniek worden geoptimaliseerd en valt na het föhnen heerlijk zacht met een speciale ‘swing’.
  Alle kapsters van Hair Change hebben cursussen gevolgd voor deze techniek.

  Schoonheidssalon
  In de schoonheidssalons van Hair Change kun je onder andere terecht voor huidverbetering. Heb je last van bijvoorbeeld rimpels, lijntjes, littekens of een onzuivere huid? Beauty Defect Repair (BDR) is een methode waarmee de huid flink verbeterd kan worden. Met een fruitzuurpeeling worden poriën verfijnd en rimpels verminderd. Daarna worden dode huidcellen verwijderd met microdermabrasie. De bovenste huidlagen worden door middel van microneedling gestimuleerd, zodat de productie van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Deze methode is geschikt voor elk huidtype, en biedt al na één behandeling zichtbaar resultaat!
  Naast BDR biedt bij Hair Change ook spray tanning, en kun je je wenkbrauwen en/of bovenlip laten harsen of epileren.

  Afslankstudio
  Wil je nu eindelijk eens je streefgewicht bereiken én behouden? Maak dan een afspraak voor een PowerSlim intake! Met PowerSlim val je af onder begeleiding van jouw persoonlijke PowerSlim coach. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat drie fases kent met elk ongeveer zes eetmomenten per dag. In de eerste fase ga je actief aan de slag met het verliezen van overtollige kilo’s. Honger lijden hoeft niet, want ongeveer elke 2,5 uur is er een eetmoment. Wanneer je streefgewicht in zicht is, breekt de tweede fase aan. In deze overgangsfase, waarin de PowerSlim producten worden vervangen door gewone voedingsproducten, leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. De derde fase, waarin je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim eet, is erop gericht om je streefgewicht te behouden. Ook in deze laatste fase blijft je coach je begeleiden en adviseren.

  Tips:
  – Gebruik je conditioner om je krullen te beschermen? Breng dit niet aan op nat haar! De conditioner kan dan moeilijk inwerken omdat het snel van je haren afglijdt. Door het over (handoek)droog haar te verdelen, bereik je het maximale resultaat.
  – Temperatuurswisselingen, stortbuien en een hoge verwarming binnen zijn geen pretje voor je huid. Die is zo uitgedroogd. Zorg daarom voor voldoende hydratatie, zeker in de herfst- en wintermaanden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply