Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Uiterlijk en innerlijk op je best
  Rate this post

  Wanneer je leven op zijn kop staat door een zware ziekte of gewoon omdat een jong gezin al je tijd vraagt, heb je misschien minder tijd en zin om aandacht aan je uiterlijk te besteden. Ook kan een heftige ervaring óf de tijd zijn sporen zowel innerlijk als uiterlijk achterlaten. Hierdoor kan het gebeuren dat je je niet meer fijn voelt in je eigen kleding omdat de kleur of de stijl niet meer bij je past. Kari de Wilde geeft kleur- en stijladvies en kan helpen jezelf opnieuw te ontdekken.

  Kleur bekennen
  Wanneer je uiterlijk en innerlijk bent veranderd, kan dit je zelfvertrouwen aantasten. Je wilt graag de balans terugvinden en opnieuw ontdekken hoe je er goed uit kunt zien. Hier kan kleuradvies goed bij helpen. Kari vertelt: ‘Bij kleuradvies kijk ik naar je haar, huid en ogen. Wanneer je haarkleur of je teint verandert, passen kleuren die je voorheen droeg misschien niet meer bij je of voel je je er niet meer lekker in. Tijdens een sessie nemen we alle tijd om jouw kleurenpalet opnieuw te ontdekken. We kijken rustig wat goed voelt en proberen van alles. Het is echt een verwenmoment voor jezelf. Eindelijk me-time, niet alleen tijdens de sessie, maar ook daarna als je thuis zelfverzekerd aan de slag gaat. Doordat ik ook als coach werk, kan ik me goed inleven. Ik vind deze persoonlijke benadering heel belangrijk en kijk altijd wie er bij me zit en waar iemand behoefte aan heeft.’

  Op je best uit de verf
  Make-up helpt je niet alleen om oneffenheden en veranderingen in de huid te camoufleren, maar kan je huid ook een mooie gezonde glans geven. Kari: ‘Make-upadvies is bij mij onderdeel van kleuradvies, maar ik geef het ook apart. Als je wenkbrauwen van kleur veranderen of zijn uitgevallen, kan een mooi wenkbrauwpotlood uitkomst bieden. Hetzelfde geldt voor je wimpers: een lijntje met de perfecte kleur ogenpotlood kan je ogen mooi accentueren en ze laten stralen. Ik leer je ook hoe je dit het beste kunt aanbrengen. Natuurlijk kijken we samen welke kleuren je het beste kunt gebruiken. De teint van je huid en je oogkleur zijn daarbij bepalend.

  Laat zien wie je bent
  Je kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Je bepaalt zelf wat je wilt uitstralen en waar je je goed in voelt. Je lichaam is continue in verandering. Gewoon omdat je ouder wordt, maar ook zwaardere fases in het leven hebben effect op je huid en haar. Het kan dan lastig zijn om een nieuwe balans te vinden. Kledingstijladvies kan dan een uitkomst zijn: ‘We kijken naar je lichaamslijn en bepalen op die manier waar we een accent willen leggen en wat je liever wilt verbloemen. Het gaat om verhoudingen en proporties. Als je weinig energie hebt of niet van winkelen houdt, kun je aan de hand van mijn advies veel gerichter te werk gaan. Als je liever wilt dat ik als jouw personal shopper mee ga, kan dat natuurlijk ook. Miskopen zijn hoe dan ook verleden tijd!’

  Toptip – tiptop
  Een goede lipstick kan je uiterlijk opfrissen en je zelfvertrouwen een flinke boost geven, ook wanneer je verder geen make-up draagt. Je kunt natuurlijk gaan voor een opvallende kleur, maar ook een zachte lipgloss kan al wonderen doen voor je uitstraling! De make-up van Colour Me Beautiful, waar Kari mee werkt, is dierproefvrij en dermatologisch getest. Daarnaast zijn de producten lood-, parfum- en parabeenvrij en is de verpakking recyclebaar.

  Goed gekleurd en in balans
  Kari de Wilde werkt met het bekende ‘Colour Me Beautiful’-systeem. Ze werkt vanuit haar praktijk Kleur & Balans en je kunt bij haar terecht voor:

  – kleuradvies
  – stijladvies
  – make-up advies
  – garderobe check
  – personal shopping
  – workshops
  – coaching

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply