Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Unieke tatoeage voor jou!
  Rate this post

  Tatoeages zie je de laatste jaren steeds vaker. Denk je erover om zelf ook zo’n lichaamsversiering te laten zetten? Ga dan wel naar een studio waar je geholpen wordt door professionals! 

  L’Extrémiste Tattoo & Piercing Studio in Arnhem heeft jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en piercen. De studio bestaat ruim 20 jaar en we hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. We helpen je graag met maatwerk, cover-up en walk-in mogelijkheid bij beschikbaarheid.

  Aanpak
  Hoe gaat dat nu in z’n werk, zo’n tattoo laten zetten? Allereerst: t Wat jij in gedachten hebt, moet namelijk uitvoerbaar zijn. Een persoonlijk gesprek werkt dan natuurlijk het beste. We kunnen gelijk met je afstemmen wat wel of niet mogelijk is met je idee of ontwerp. Als de tattoo technisch niet te doen is voor ons, geven we je graag tips of we helpen we je te komen tot een ontwerp dat ons beiden gelukkig maakt. Onze floormanagers werken kleine concepten gelijk uit op de computer. Een indicatie van de kosten doen we alleen in de studio zelf, dus niet telefonisch of via de mail. Elke tattoo is namelijk uniek. Pas na overleg worden alle wensen echt duidelijk, waarna we je dus kunnen vertellen hoe het kostenplaatje eruit komt te zien.

  Afspraak
  Als we je tattoo-plan hebben uitgewerkt, kun je een afspraak bij ons inplannen. Na het doen van een aanbetaling ontvang je van ons een afspraakformulier met de gegevens van je afspraak en het bedrag dat al is voldaan. Op dit formulier vind je ook een instructie ter voorbereiding van je afspraak. Op de dag van je afspraak toon je een geldig legitimatiebewijs en vul je een toestemmingsverklaring in. Op dit formulier staat ook de nazorginstructie voor je tattoo. Tattoos dienen bij ons contant te worden afgerekend.

  Cover-up
  Het ‘coveren’ van een oude of mislukte tattoo wordt steeds vaker uitgevoerd. Een cover-up is het verbergen van een oude tattoo door er een nieuwe tattoo overheen te plaatsen. De ins en outs hiervan bespreken we graag met je in de studio.

  Nazorg
  De instructies voor nazorg en onze huisregels tref je ook op deze website. Bij L’Extrémiste hanteren we voor tatoeëren een minimumleeftijd van 16 jaar. L’Extrémiste werkt onder vergunning van de GGD. Je kunt ons vinden in de database van de GGD op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Je bent dus gegarandeerd van een studio die weet wat verantwoord tatoeëren inhoudt.

  L’Extrémiste tatoeëert in principe op afspraak. Je bent zeven dagen in de week welkom om binnen te lopen voor informatie of een advies over je tattoo idee of -ontwerp. Als onze medewerkers beschikbaar zijn, kun je soms ook zonder afspraak in de studio terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply