Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een waardige uitvaart in klassieke Engelse stijl

  Het regelen van een uitvaart betekent veel beslissingen nemen. Een uitvaart kan bijvoorbeeld in een aula van een begraafplaats of een crematorium plaatsvinden, maar er zijn ook andere, meer luxere, opties. Ook op het gebied van vervoer…

  Wat dacht je van een uitvaart in Engelse stijl, waarbij de medewerkers in de rouwstoet hoge hoeden en grijze pakken dragen? De uitvaartbegeleider, die de stoet voorgaat, draagt een ceremoniestok. Hierdoor krijgt de uitvaart een chique uitstraling!

  Klassieke Engelse stijl
  ABOVO Uitvaartverzorging (Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving) verzorgt een uitvaart in klassieke Engelse stijl, gebaseerd op de stijl van Barry Albin Dyer uit London. John den Breejen, eigenaar van ABOVO Uitvaartverzorging in Spijkenisse, heeft met Barry’s goedvinden de klassieke Engelse stijl van zijn grote voorbeeld overgenomen.

  Met zorg en toewijding
  John en zijn medewerkers zorgen voor een keurig verzorgde uitvaart (crematie of begrafenis), waarbij het respect naar de overledene en zijn eventuele nabestaanden centraal staat. Ook voor nazorg ben je bij John aan het juiste adres. Hij staat gedurende het gehele proces tot jouw dienst.
  ABOVO is een jong en dynamisch bedrijf dat volop in beweging is en waar zorg en toewijding de boventoon voeren. Zo zijn de medewerkers begaan en houden zij alles heel persoonlijk. Je krijgt een vertrouwd gevoel, een warm afscheid. Service staat hoog in het vaandel.

  Service
  De onderneming staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor de klant en nabestaanden klaar. Voor de naaste familie is er een uitvaartcorsage, zodat alle aanwezigen weten wie ze moeten condoleren. Bovendien wordt je, als extra service, geassisteerd door twee ‘bedienaars’, die tijdens de uitvaart allerlei hand- en spandiensten verlenen, zoals de opvang van de nabestaanden en het verzorgen van het condoleanceboek, zodat de uitvaartbegeleider zijn volle aandacht kan richten op de familie. De onder­neming beschikt verder over verschillende soorten vervoers­middelen, van koets tot Rolls-Royce.

  Stervensbegeleiding
  ABOVO Uitvaartverzorging houdt zich niet alleen bezig met de verzorging van de uitvaart, maar ook met alle zaken voorafgaande de uitvaart. Zij werken met een stervensbegeleidster die mensen op een zachte en rustige manier begeleidt. Dit is een extra service die het bedrijf biedt aan cliënten en familieleden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply