fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wandel jezelf beter

  Zit je ergens mee? Weet je niet hoe je met een bepaalde situatie kunt omgaan? Wil jij erachter komen waar je passie nu werkelijk ligt? Denk dan eens aan een gecombineerde coaching- en healingsessie in de vorm van wandelcoaching! Bij wandelcoaching verlaten we de beslotenheid van mijn praktijk en trekken we de natuur in. Het kan namelijk prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van ­tegenover je zit. Lopend en pratend komen wij samen verder, en in alle vrijheid kun je met mij jouw situatie bespreken. Lopen zet je in beweging; niet alleen fysiek maar ook mentaal.
  Wandelen gaat over bewegen, en volgens mij is het gezond om letterlijk en figuurlijk in ­beweging te blijven. Ik ben voor jou een ­vertrouwenspersoon, en ik ben als coach zelfs gebonden aan de wet Bescherming ­Persoonsgegevens. Alles blijft tussen ons samen.

  Tijdens het persoonlijke coaching- en ­healingproces geef ik je handvatten en nieuwe inzichten die je leren:
  – te ontdekken waar jouw passie ligt, waar jij blij van wordt en wat je voldoening geeft
  – te herkennen en aan te voelen waar jij van slag, vermoeid of geïrriteerd van raakt
  – hoe jij jouw uitdagingen beter kunt aangaan
  – dat je op een rustige manier naar een situatie kunt kijken en die voor jezelf kunt ophelderen
  We wandelen samen door Nationaal Park de Biesbosch. De sessie duurt 1,5 uur voor de prijs van € 85,- inclusief BTW. Ik bied ook andere diensten aan. Zie mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply