Rate this post
 • Welke kant wil jij op?
  Rate this post

  Het leven is keuzes maken. In het leven zijn veel keuzes te maken. Ook als je niet kiest, kies je toch. Misschien weet je al wat je wilt, wat je wilt veranderen en wat je doel is. Of wil je daarnaar op zoek gaan omdat je graag andere resultaten wilt? Wat houdt je tegen om te doen wat je het liefst doet? Wat helpt je daarbij? Wat kun je leren en doen om op weg te gaan naar meer rust, ruimte en vrijheid?

  Kies Koers biedt vele mogelijkheden om een nieuwe koers uit te zetten. Meer zicht op je horizon krijgen en ruimere keuzemogelijkheden voelen. Een besluit te nemen waar mee je verder kunt. Het bedrijf wordt geleid door Ymkje de Vries. Al vele jaren heeft zij ervaring op het terrein van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Met ruime­ ­ervaring in het aanbieden van NLP-opleidingen en gecertificeerd door de ABNLP (American Board of NLP).

  Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

  Opleidingsmogelijkheden

  NLP Practitioner opleiding
  Wil jij je eigen weg gaan? Inzicht krijgen in jezelf door samen te leren en te ervaren? De resultaten halen die jij wilt? Dan is deze opleiding de beste keus voor jou. Hierin leer je hoe jij je doelen kunt bereiken. Je ziet een bredere horizon met meer mogelijkheden en leert je patronen doorbreken die je belemmeren in het halen van je doelen. De eerstvolgende opleiding start op 6 oktober.

  NLP Master Practitioner opleiding
  Een Master in NLP worden? Dat kan. In deze vervolgopleiding van de NLP Practitioner opleiding zul je dieper de stof in duiken. Meer grote en onbewuste processen herkennen. Het is een verdere verdieping van je persoonlijke en zeker ook je professionele groei. Na deze opleiding ben je in staat om de grote onbewuste filters te herkennen. Je kent je waarden en drijfveren. Door je belemmeringen op te ruimen, zul je meer ruimte ervaren om te doen wat je wilt doen.
  De eerstvolgende opleiding start op 27 oktober.

  Pakkend Presenteren
  In twee dagen de essentie van presenteren leren: dat is waar het om gaat in deze training. In de training is ruimte voor eigen leervragen. Hoe komt het toch dat je nog niet tevreden bent over je presentaties? Dat je met zweet in je handen voor een groep staat? Of geen woord weet uit te brengen op het moment dat je het woord krijgt? Hoe zou het zijn om te zien en te ­ervaren dat je publiek luistert en dat je hen kunt boeien en vasthouden? Ken je dat gevoel dat het lijkt alsof het vanzelf gaat? Wil je dat bereiken? Dat kan.
  Deze training vindt plaats op 8 en 9 september.

  Professionele Life Coach
  Ben je altijd al een soort van coach geweest? Diegene waar mensen hun verhaal doen? Of ben je leidinggevende, hulpverlener, werk je bij een adviesbureau, een onderwijsinstelling of ben je leidinggevende? Wil je meer weten over het coachen van mensen? Of een coachende manier van leidinggeven? Dan is dit de opleiding voor jou!
  De eerstvolgende opleiding start op 17 oktober.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply