Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Zet nieuwe stappen in jouw carrière & leven!
  4/4 - (2 stemmen)

  Als je een ernstige ziekte hebt, heeft dat een grote impact op verschillende aspecten van je leven. Ook je partner, kinderen en vriendenkring worden getroffen. En je werk ook! Het kan zijn dat je na je herstel niet meer hetzelfde werk kunt doen als je ­gewend was om te doen. Dan is het zaak om te ­bekijken óf je weer kunt werken en zo ja, wat je dan wél kunt doen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is er voor jou het ‘Kom in je kracht’-traject!

  Het ‘Kom in je kracht’-traject is bedacht door loopbaancoach, kleurenspecialist en Powershootcoach Marjolein Bentvelzen. In het traject combineert ze de drie onderdelen van haar werk: re-integratie-/ loopbaancoaching, kleurenanalyse en Powershootcoaching. Natuurlijk is er volop aandacht voor jouw situatie en wordt het traject afgestemd op jouw specifieke vraag en situatie.

  Re-integratie-/ loopbaancoaching
  Hierbij praten Marjolein en jij over wie jij bent, wat je zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Doel is dat je terechtkomt op een plek waar jij je goed voelt. Alle aspecten van het solliciteren kunnen aan bod komen: het maken van een cv en sollicitatiebrief, het jezelf presenteren op sociale media als LinkedIn en het voeren van netwerkgesprekken.

  Kleurenanalyse
  Als je op zoek bent naar werk, is het niet alleen van belang om de juiste kwalificaties te hebben, maar ook je uitstraling is belangrijk! En kleuren spelen een grote rol daarin. Welke kleuren passen bij jou en welke niet? De beste indruk maak je door te kiezen voor kleding in kleuren die jou mooier maken. Marjolein analyseert welke kleuren jou laten stralen, en geeft je praktische adviezen. Je krijgt ook een kleurenwaaier mee met ‘jouw’ kleuren. De kleding in de juiste kleuren laten je extra stralen tijdens de Powershoot…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply