Rate this post
 • Zet jezelf (weer) in het licht!
  Rate this post

  De decembermaand is een maand die in het teken staat van de geboorte van het kindje Jezus. De kaarsjes en de lichtjes branden volop. Voor de één een mooie maand en voor de ander een ­lastige maand.

  Anika Morsink: ‘Ik gun het jou om opnieuw geboren te worden en (weer) te stralen. Zo vrij en onbevangen te zijn als een kind. Mijn specialisme, als coach en weerbaarheidstrainer van mijn eigen coachings­bedrijf ­ProLumina en trainer van de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’, is het begeleiden van hooggevoelige mensen en KOPP-kinderen (Kind opgevoed door Ouder met Psychische ­Problemen), van kinderen tot volwassenen. Als je hooggevoelig bent en daarnaast een trauma te verwerken hebt, is de kans aanwezig dat je jezelf wegcijfert, heel hard werkt voor een ander en door alle indrukken en gedachten in je hoofd regelmatig uitgeput bent.
  Laat mij je helpen om jezelf weer terug te vinden, je gedrag te begrijpen en te gaan voor jouw mooie toekomst. Ik heb verschillende technieken tot mijn beschikking om je verleden recht te zetten, zoals een familie-opstelling en een EMDR-behandeling (traumaverwerking). Daarnaast zet ik psychofysieke oefeningen in om je weerbaarder te maken. Niet praten, maar bewegen en op die manier je gedrag begrijpen en veranderen. Wat wil jij en wat wil je niet meer? Jij maakt die keuze. Opnieuw ­gelukkig zijn, kun je trainen. Echt waar! Zet jezelf (weer) in het licht en blijf stralen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply