Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zie het licht!

  Als je last hebt van een bepaalde klacht, wil je er natuurlijk van af komen. Wanneer dat maar niet lukt, is het slim om eens te bekijken waaróm je die klacht eigenlijk hebt. Met Neuro-Emotionele Integratie (NEI) kan de achterliggende oorzaak van je klacht gevonden en behandeld worden.

  NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten mee op te sporen. Bij NEI wordt ervan uitgegaan dat energie de basis is voor het functioneren van je lichaam. Om de verstoring in je energieveld te meten, maakt NEI-therapeut Henriëtta Weijters gebruik van de Biotensor. Hiermee kan ook je onderbewuste op een zuivere manier getest worden. De uitkomsten geven je inzicht in de oorzaken van je klacht. De Biotensor gooit ‘vuile’ energie uit je lichaam, en brengt ‘schone’ energie erin. Door de verkregen inzichten kun je zelf aan de slag gaan om van je klachten af te komen. Dat lijkt zweverig, maar is het niet. Slechts een paar sessies zijn voldoende om je klachten succesvol aan te pakken.
  Henriëtta kan ook reiki inzetten, of familieopstellingen, bijvoorbeeld wanneer je een bepaalde klacht, zoals angst, hebt overgenomen van een familielid. Tijdens een familieopstelling geef je die klacht als het ware terug aan de representant van het familielid. Dat geeft lucht en ruimte!
  Wil je meer hierover weten? Naam dan contact op met NEI Praktijk ZON. De letters van ‘ZON’ staan voor ‘Zuiver’, ‘Onbewerkt’ en ‘Natuurlijk’, want Henriëtta wil je op een natuurlijke manier helpen om van je klachten af te komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply