Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • De perfecte  wenkbrauw!
    Rate this post

    Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor je gezicht, omdat ze bepalend zijn voor je gezichtsuitdrukking. Met de Anastasia Beverly Hills Treatment krijg je perfecte wenkbrauwen!

    Bij de Anastasia Beverly Hills Treatment worden de wenkbrauwen volledig behandeld, inclusief een wax- behandeling. Als eerste wordt de exacte positie van de wenkbrauw bepaald door het gebruik van de ‘Golden Ratio’-methode en bijpassende sjablonen. Door vervolgens de Brow Powder te gebruiken voor het kleuren van het sjabloon, worden de lijnen van de wenkbrauwen zichtbaar. De haartjes buiten de lijnen worden geharst en door de wenkbrauwen vervolgens nauwkeurig te epileren en te trimmen, zullen alle onnodige haartjes worden verwijderd. Uiteraard worden de wenkbrauwen ten slotte nog extra gefixeerd en geaccentueerd door bijvoorbeeld een Brow Gel of Highlighter aan te brengen.

    ‘The Golden Ratio’ – how it works:
    – studie naar botstructuren
    – universele verhoudingen
    – verwerkt in 5 soorten stencils
    – 3 meetpunten

    De Anastasia Beverly Hills Treatment kost € 25,-

    Allround kappers
    Kapsalon Dream houdt een scherpe focus op de kwaliteit van haar diensten. Dream-kappers zijn allround kappers met ervaring in de kappersbranche, met ieder eigen specialismen en eigen identiteit. Wij blijven onszelf trainen op de laatste technieken, trends op het gebied van kleuren en knippen en zoeken continu naar verbetering en uitbreiding van onze diensten. Dit laatste doen wij door in gesprek te blijven met onze klanten en te luisteren naar hun ideeën en wensen. Iedere klant is uniek, met een eigen identiteit en eigen persoonlijke wensen.

    Comfort en gezelligheid
    Dus… laat je dagelijkse verantwoordelijkheden even los en kom tot rust bij Kapsalon Dream, een salon die je laat onthaasten en voorzien is van comfort en gezelligheid, gecombineerd met de aandacht van jouw eigen specialist.
    Kortom: Kapsalon Dream heeft passie voor het ambacht en het hand- en maatwerk van de behandelingen, waarbij de focus ligt op kwaliteit, klantidentiteit en beleving.
    Merken
    De merken waar wij mee werken, zijn System professionals, SP Men, Sebastian en Eimi (Wella professional styling-lijn). Ook doen wij de Anastasia treatment en harsen in het gezicht, zoals wenkbrauwen, bovenlip en kin.

    Kijk op onze website, Facebookpagina of Instagram voor meer informatie, of bel gewoon even 0118-620414.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply