fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • In 1 seconde een mooie oogopslag

  Met de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien, met een mooie huid en mooie make-up. Dan is het goed om te weten dat er producten en behandelingen zijn waarmee je voor de dag kunt komen!

  Wunderbrow
  Je ogen opmaken is niet altijd een pretje. Traditionele wenkbrauwpotloden, gels en poeders zijn soms moeilijk te gebruiken, moeten in meerdere stappen worden aangebracht, kunnen er onnatuurlijk uitzien en blijven niet zitten gedurende de dag. Die problemen zijn nu verleden tijd met Wunderbrow!
  Wunderbrow is een semi-permanente wenkbrauwmake-up die je in minder dan 1 minuut met één beweging kunt aanbrengen. De make-up blijft een aantal dagen zitten en is verwijderbaar met een mild reinigingsmiddel op oliebasis.

  Belangrijkste voordelen:
  – in 1 minuut aan te brengen
  – waterproof en veegproof
  – blijft een paar dagen zitten
  – anti-aging
  – bedekt grijze haren

  Wunderbrow kost € 29,95. Maak er vrijblijvend kennis mee bij Skinvision!

  Wunderlift
  In 1 minuut oogrimpels verminderen en ­zorgen voor een gladde oogopslag? Het kan met Wunderlift.
  Fijne lijntjes en rimpels bij de ogen beginnen als je zo rond de 30 bent en verergeren door de jaren heen. Er zijn veel huidverzorgingscrèmes die beginnen te werken na meer dan 30 dagen, maar wie wil zo lang wachten op resultaten? Er zijn onmiddellijke en tijdelijke rimpeloplossingen, maar die hebben de neiging om wit te worden en te schilferen na slechts enkele minuten na het aanbrengen.
  Het Wunderlift serum is een doorbraak in het verminderen van oogrimpels met de exclusieve FlexTensor technologie, die een verstevigende matrix met kleur­correctoren combineert. Wunderlift lift direct en egaliseert de oppervlakte van de huid bij contact, en pakt lijntjes, oogrimpels en zelfs donkere kringen onder de ogen en wallen aan. Wunderlift slaat niet wit uit op de huid.

  Wunderlift kost € 29,95. Maak er vrijblijvend kennis mee bij Skinvision!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply