Rate this post
 • 10 gouden anti-rimpeltips
  Rate this post

  Rimpeltjes zijn vaak het gevolg van je levensloop, de kwaliteit en sterkte van je huid en de manier waarop je de huid verzorgt. Verzorgde lijntjes zien er bij het ouder worden natuurlijk uit. Ze reflecteren je goede verzorging en positieve beleving.

  1.     Neem de tijd om je huid dagelijks te reinigen: ’s morgens en ’s avonds. Kies een reiniging die je huid niet strak en trekkerig maakt, want dat verstoort absoluut het vocht in je huid.
  2.     Gebruik wekelijks minimaal één keer een peeling. Dan verwijder je droge cellen aan de buitenkant om nieuwe cellen vanuit de binnenkant te stimuleren. Dat is pure huidverjonging.
  3.     Gebruik niet alleen dag- en nachtcrèmes, maar ook een serum met retinol om je celdeling te stimuleren.
  4.     Gebruik van maart tot september zonnecrèmes met ­zeker factor 30. Dat betekent dat je 97% van de UV-A- en UV-B-stralen tegenhoudt. Die stralen zijn de belangrijkste factor bij voortijdige huidveroudering. Als een dagcrème zowel anti-aging werkt als beschermings­factor 30 heeft, is dat de allerbeste optie om dagelijks te gebruiken.
  5.     Kies voor speciale producten bij zones waar rimpeltjes en lijntjes eerder verschijnen, zoals oogcrème.
  6.     Gebruik niet alleen voedingssupplementen voor een goede werking van je lichaam, maar kies zeker ook die supplementen die specifiek bijdragen aan ­anti-aging, zoals vitamine C, glucosamine en visoliën. Deze versterken je collagene vezels en vullen ­essentiële vetzuren aan.
  7.     Ben je tevreden met de resultaten tot nu toe, kijk dan eens kritisch naar bepaalde aspecten zoals roken, zonnebank of voeding. Als je stopt met negatieve gewoonten, zullen alle anti-agingtips nóg sterker voor jou gaan werken. En kies je voor gezonde en verstandige voeding, dan merk je het in de toekomst.
  8.     De kwaliteit, eigenschappen en werkstoffen van de verzorgingsproducten die je gebruikt, zijn belangrijk. Kies een cosmeticamerk dat werkt volgens innovatieve anti-agingformules, dat aansluit bij je persoonlijke behoeften en waarvan je zelf dagelijks de resultaten ervaart!
  9.     Ga regelmatig naar een schoonheidssalon waar je ook intensieve anti-agingbehandelingen kunt laten uitvoeren. Kies bij voorkeur behandelingen met apparatuur waardoor de huidfuncties ondersteund worden met bijvoorbeeld laser- en/of LED-licht of een bindweefselmassage. Deze professionele schoonheidsbehandelingen geven direct huidverjongende resultaten.
  10.     Gebruik je ervaring en inzichten die je in de loop van de jaren hebt opgebouwd. Luister naar je gevoel en waardeer en beleef de schoonheid van je huid. Jij zelf bepaalt wat lijntjes voor je betekenen. Als ze zacht en mooi verzorgd zijn, heb je dat ook zelf verdiend. Geniet dan volop van je mooie uitstraling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply