Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • 10 jaar jonger in 3 minuten
  4/4 - (1 stemmen)

  Stel je eens voor dat je er 10 jaar jonger kunt uitzien in 3 minuten zonder dat je je toevlucht hoeft te zoeken tot Botox, fillers of operaties…

  Instantly Ageless van Jeunesse is een krachtige antirimpel-microcrème die effectief helpt om zichtbare tekenen van veroudering (zoals rimpels en beschadiging van de huid) te herstellen. Het product vermindert rimpelvorming en vergrote poriën. Het product bevat een revolutionaire peptide genaamd Agireline en kan gebruikt worden met of zonder make-up. Je hebt geen dure ingrepen meer nodig!
  Deze skincare-lijn is ontwikkeld door de wereldwijd bekende en gerenommeerde plastisch chirurg en dermatoloog dr. Nathan Newman uit Beverly Hills. Deze arts heeft een bekende kliniek waar veel beroemdheden komen om hun huid te laten verjongen door middel van stamceltechnologie.

  Snel en effectief
  Instantly Ageless is een nieuw en veilig alternatief voor Botox. Binnen 2 tot 3 minuten ben je van je wallen en rimpels af! Het serum werkt tot wel 8-10 uur per dag met slechts één keer aanbrengen. Het is veilig, zeer effectief en geurvrij.

  Huidproblemen aanpakken
  Voor een blijvend resultaat werkt Aesthederm met de Luminesce-lijn. De producten hiervan zijn op basis van stamceltechnologie en meer dan 200 groeifactoren. Met de producten kunnen rimpels, een verslapte huid, pigment, acne, littekentjes, eczeem, psoriasis enzovoort succesvol behandeld worden.

  Ervaar de voordelen van Instantly Ageless zelf! Bij Aesthederm Skin & Laser Clinic kun je een gratis demo aanvragen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply