Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 10 jaar jonger op een natuurlijke wijze
  Rate this post

  Heb je genoeg van een lelijke, verouderende huid? Je hoeft het niet te accepteren! Start het nieuwe jaar direct 10 jaar jonger op een natuurlijke manier, zonder plastische chirurgie en inspuitingen, bij Apprenza cosmedisch instituut te Poppel.

  Waar andere schoonheidssalons stoppen, gaat Apprenza cosmedisch instituut door en onderscheidt het instituut zich van de rest; vandaar ook de grote klantenkring die vanuit heel Nederland en België dit instituut weet te vinden. Ook BN’ers en BV’s behoren tot de klantenkring. Niks te veel gezegd, want direct bij binnenkomst en ontvangst merk je dat alles klopt in dit instituut. Hoge service, kwaliteit, professionaliteit, innovatief zijn en meedenken met de klant staan centraal bij Apprenza, en de passie voor het vak straalt ervan af bij eigenaresse Maartje en haar werkneemster Chantal.

  6 pijlers van Apprenza
  Apprenza cosmedisch instituut heeft 6 pijlers waaronder de gespecialiseerde behandelingen ingedeeld worden: top-anti-aging, huidverbetering, huidverzorging, slank & vitaal, specials en beautyfood.

  Een greep uit het behandelaanbod onder deze pijlers:
  – MAC high tech apparatuur voor een huidanalyse en -diagnose
  – Kruidenpeelings, fruitzuurpeelings en medische TCA-peeling
  – Gevriesdroogde collageenmaskers, -producten en -behandelingen
  – Bindweefsel- en hotstone-massages
  – Biologische rimpelcorrectiebehandelingen
  – Liftende behandelingen
  – Zuurstoftherapie
  – Laser-, IPL- en infraroodbehandelingen
  – Afslanken
  – Microdermabrasie
  – Derma-/ mesoroller
  – Definitieve ontharing en huidverjonging
  – Wimperextensions
  – Spraytanning
  – Permanente make-up
  – Manicure, pedicure en diabetische voetverzorging
  – Teleway-behandeling: verwijderen van huidoneffenheden zoals couperose, bloedblaasjes, steelwratjes, verhoorningsbultjes en pigmentvlekjes
  – Visagie en bruidsarrangementen en nog veel meer…

  Beauty triangle
  Bij Apprenza houden Maartje en Chantal altijd vast aan de ‘beauty triangle’ als ze met de klant een behandelplan opstellen. Zo werken ze op 3 manieren en in 3 fasen:
  – ‘Outside in beauty’: van buiten naar binnen werken met cosmeceuticals (medische producten en behandelingen aan de buitenkant)
  – ‘Inside out beauty’: van binnen naar buiten werken met nutriceuticals (medische voedingssupplementen aan de binnenkant)
  – ‘Zen beauty’: lekker in je vel zitten, een positief zelfbeeld hebben en tijd voor jezelf nemen en je goed verzorgen

  Fase 1. In deze fase worden de vochtbalans en de vet­balans van de huid in evenwicht gebracht.
  Fase 2. In deze fase wordt gewerkt aan de versteviging van de huid, het verminderen van specifieke problemen of het perfectioneren van de huid.
  Fase 3. In deze fase wordt gewerkt aan het perfectioneren, zoals het verwijderen van pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

  De beste merken
  Apprenza behoort tot de betere instituten in Nederland en België. Apprenza werkt alleen met de beste merken, behandelingen en producten, waaronder die van QMS medicosmetics, Pascaud, Gladskin, Revitalash, Medcos, Powerslim, Neoderma en Pupa.

  Uniek exclusief behandelaanbod
  Apprenza heeft zelfs een eigen unieke ‘Koningsbehandeling’, die nergens anders te verkrijgen is. Deze behandeling is het neusje van de zalm, en hier komen klanten van verre speciaal voor naar het instituut. Het is een echte anti-aging- en huidverbeterende behandeling, en dat zie en voel je al na één behandeling. Klanten merken direct dat rimpels afnemen en dat de huid zachter, voller en steviger aanvoelt en gelift is, beter doorbloedt is en straalt! Huidproblemen verdwijnen en de huid wordt zichtbaar mooier en jonger. Tja, wie wil dat nu niet?

  Samenwerking
  Maartje en Chantal volgen regelmatig opleidingen en werken ze samen met een cosmetisch arts die regelmatig in de salon aanwezig is voor injectables, zoals botox- en hyaluronzuurbehandelingen tegen rimpels, en werken ze samen met een kliniek voor plastische chirurgie. Maartje heeft zelf de opleiding ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ gevolgd, waardoor ze klanten nog beter kan adviseren en begeleiden en direct kan doorsturen bij verdachte plekjes.

  Wat kan Apprenza voor u betekenen?
  – Liften en verstevigen
  – Minder rimpels
  – Gladdere en stevigere huid
  – Minder wallen en donkere kringen
  – Fijnere huidstructuur zonder acne
  – Egale huid zonder pigmentvlekjes
  – Definitief van uw overbeharing af
  – Afslanken en weer lekker in uw vel zitten vol energie
  – Verlost worden van rode adertjes en steelwratjes

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply