Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In 10 minuten een prachtige bruine teint
  Rate this post

  Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebankgebruik. ­Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooie bruine kleur bestaan. Spray tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde, bruine kleur.

  Spray tanning is een slim alternatief voor de zon en zonnebank, omdat het in tegenstelling tot zonnen goed is voor de huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtige bruine teint. Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit, met een natuurlijk resultaat, geen kans op huidveroudering en pigmentvlekken door schadelijke UV-straling.
  Veel mensen staan nog wat huiverig tegenover spray tanning, vaak omdat ze denken dat je er oranje en/of geel van wordt. Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig zijn de tanningproducten zó goed, dat je er een prachtige, natuurlijk ogende bruine kleur mee krijgt.

  Hoe werkt een spray tanning?
  De werkzame stof in spray tan is DHA, dat wordt gewonnen uit suikerriet, dus het is heel natuurlijk en niet-chemisch. DHA hecht zich aan de buitenste huidlaag (de hoornlaag). Door een oxidatieproces wordt een donkere verkleuring van de huid veroorzaakt, waardoor de bruine teint ontstaat. Afhankelijk van de voorbereiding en nabehandeling heb je tussen de 6 tot 10 dagen plezier van je tanning.

  Voor alle huidtinten
  Er zijn verschillende lotions voor alle huidtinten, dus als je liever een subtiel ‘sun-kissed’ effect wil, kan dat ook. Voor iemand met een heel lichte huid wordt een andere kleurintensiteit gebruikt dan iemand met bruin haar en een licht getinte huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply