Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In 100 dagen fit worden
  Rate this post

  De zomer is voor veel vrouwen een periode waarin veel aandacht wordt besteed aan het uiterlijk. De ‘melkflessen’ nog even bijkleuren, flink smeren met SPF en als het even kan nog een bikini-body kweken. Dat je niet van de ene op de andere dag een nieuw lichaam hebt, is bij de meeste mensen wel bekend. Wat minder bekend is, is dat je in 100 dagen al significante (en blijvende) veranderingen in je lichaam kunt bewerkstelligen.

  Bij Gelukkig Lijf in Arnhem is het mogelijk om een speciaal ‘in 100 dagen fit’-programma te volgen. Tijdens deze dagen krijg je een compleet pakket van training, voedingsadvies en mental coaching. Drs. Ronan Cambon, eigenaar van ­Gelukkig Lijf, vertelt hierover: ‘Veel mensen richten zich voor een gezonder, fitter lichaam alleen op sporten of alleen op een dieet. Maar het is wetenschappelijk bewezen dat als training, voeding en coaching worden gecombineerd een veel beter resultaat kan worden bereikt dan wanneer al die elementen los van elkaar worden ingezet. Daarom bieden wij een programma aan dat niet alleen aandacht heeft voor sport, maar ook de mentale fitheid en een gezond voedingspatroon behandelt.’

  Kleine groepen
  Dat er bij Gelukkig Lijf ook veel aandacht wordt geschonken aan coaching, is uniek in de regio. Met zijn ervaring als topsporter, personal trainer, voedingsconsulent én gediplomeerd psycholoog is het echter voor Ronan een logische combinatie. ‘Ik wil graag een programma aanbieden waar ik zelf in geloof. Voor mij is het van essentieel belang dat lichaam en geest samenkomen in een traject en dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarom bieden wij het ‘in 100 dagen fit’-programma alleen aan in zeer kleine ­groepen. Deelnemers kunnen vier keer in de week trainen, krijgen een persoonlijk voedingsadvies, aangevuld met online ondersteuning, en hebben vier meetmomenten om de voortgang bij te houden. Daarnaast zijn er drie speciale coachingsessies. De trainingen zijn leuk en afwisselend en geschikt voor elk niveau.’

  Meetbaar resultaat
  Deelname aan het ‘in 100 dagen fit’-programma kost € 75,- per maand (gedurende 3,5 maanden). Dit is inclusief de coaching, alle trainingen en een voedingsplan op maat. Na de 100 dagen kun je rekenen op een meetbaar resultaat en een fitter lichaam.

  Lezers van dit magazine kunnen een gratis proefles ­reserveren via gelukkiglijf.nl/contact.

  ‘Naast het ‘in 100 dagen fit’-programma kun je ook bij ons terecht voor personal training, groepstrainingen, voedingsadvies, psychologische consulten en (business) coaching. Begeleiding bij Gelukkig Lijf is in veel gevallen mogelijk met een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering en voor zakelijke afnemers zijn de diensten fiscaal aftrekbaar. Ik nodig je van harte uit om kennis te maken!’ sluit Ronan af.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply