Rate this post
 • 100% jezelf zijn kan écht
  Rate this post

  Op een helemaal natuurlijke manier jezelf zijn: het kan echt. ‘Hoe dan?’ vraag je je natuurlijk af. Met minerale make-up! Minerale make-up werd in Nederland in 2003 geïntroduceerd door Beauty Injection, die deze natuurlijke mooimaker in Nederland én inmiddels ook België razend populair heeft gemaakt. Die mag zich dan ook met trots dé specialist in minerale make-up van Nederland noemen.

  Je bent (terecht) kritisch en stelt steeds hogere eisen aan de producten die je op jouw huid gebruikt. Die huid krijgt namelijk al genoeg te verduren. Geplamuurde gezichten zijn uit en de ‘nude’ look is ongekend populair. beMineral® kan deze uitdaging met speels gemak aan!

  Greet Hoedeman liet in 2012 een langgekoesterde wens in vervulling gaan toen ze haar eigen lijn in minerale make-up liet ontwikkelen. De lat lag hoog, want de make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. En dit is allemaal gelukt!

  Zuivere ‘koffie’
  Greets wens om de allerzuiverste minerale make-up te produceren die technologisch mogelijk was, werd beMineral® met slechts 3 hoogwaardige ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen, waardoor beMineral®-producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Titaniumdioxide heeft bovendien naast de verzorgende werking ook nog een SPF, die de huid direct beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA- en UVB-straling.

  Een 100% kleurrijke collectie
  De gehele lijn omvat een prachtige serie van natuurlijke minerale foundations, glow veil, bronzers, concealers, eyeshadows, eyeliner pencils, eyeliner gels, lipglosses, blushers, browpowders, lipstick pencils, lipliners, lashextender, mascara, kwastenreiniger en eyemake-up remover. In zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat. ‘Feel good’, dat vindt beMineral® belangrijk, ook voor dieren, en daarom draagt dit merk met trots het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’. Zo onderstreept beMineral® 4 seizoenen lang, ieders kleurrijke natuur!

  Kennismaken met beMineral®
  Heb je weinig of geen ervaring met minerale make-up, dan is de ‘Start Today Kit’ een echte uitkomst voor een eenvoudige en complete start. De starterkit is in alle 11 foundationkleuren te krijgen met een foundation, de Sun Kissed Bronzer óf BodyGlow en een luxe foundationkwast, zodat je direct kunt beginnen. De kit kost 61,55 euro en laat je dagelijks genieten van die frisse (aan)blik in jouw spiegel!

  Ga voor meer informatie naar www.bemineral.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply