Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging

    Je huid kiest voor puur natuur. Want alleen de natuur kan ons het beste bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. De mens is zelf een stukje natuur. Dus waarom zouden we het verder gaan zoeken?

    Een gezond lichaam is een lichaam dat zoveel mogelijk in balans is. Met de kracht van de natuur kun je het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen en stimuleren. Dit principe vormt de basis van de zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen van Weleda. Dit merk gaat ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. Weleda haalt zijn inspiratie hoofdzakelijk uit de plantenwereld en de natuur om ons heen. Deze schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking, levert niet alleen de nodige grondstoffen, maar ook belangrijke inzichten die helpen bij de samenstelling van de producten. Weleda werkt bij de ontwikkeling van de producten uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. De plantaardige oliën zijn rijk aan essentiële vetzuren: stoffen die broodnodig zijn voor een gezonde huid, maar die ons lichaam niet zelf kan aanmaken noch voldoende uit voeding kan halen.

    Spiritual Balance is hét gezondheidscentrum (met een spiritueel tintje) in Strijen. Hier vind je alles onder één dak: de natuurwinkel De Groene Pionier, natuurgeneeskundige behandelingen, intuïtieve sessies en diverse massagevormen, zoals stoel-, sport-, fibromyalgie-, thai yoga-, indian head- en natuurlijk de klassieke ontspanningsmassage.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply